Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s30 stary z pompą

zapraszam1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

k***a dopiero co wystartowal s29 a ty juz sie pytasz o s30 .. pomysl troche PO CO zmieniac serwer co 5sekund . Powiem ci jedno .. Jezli nie jestes grzybiazem na pewno nie bedziesz miec szans na topke ani na wbicie najlepszego lvla bo na pewno znajdzie sie grzybiarz ktory ma potki jedzie na 3 paskach i gryfa :> to tyle i powodzenia .

Opublikowano

Takie tematy sa najgorsze.. daruj sobie gre z tyloma grzybkami bo tylko wstyd postac robic.

NA s30 bedzie wysyp ludzi zdesperowanych na top1. 30 to pelna liczba i wszyscy kozaki na ten serwer czekaja.. tam beda leciec tysiace grzyba na tydzien a do top30 kilkaset.

Opublikowano

ja tam ide na s30 z team z s16 :) na grzybach oczywiście juz kasa przygotowana :D na grzyby 6k na star kazdy kupuje od nas bedzie nas kol o25 tpya grzybiarzy. powodzenia :D

Opublikowano

Ledwo wystartowal s29 a Ty juz chcesz s30 pomysl troche.. Na grzybach w topke nie wejdziesz bo znajda sie lepsi.. Jedynie co to moze na polowe sierpnia nawet na koniec moze byc.

Opublikowano

Powiem wam tak już nie raz zaczynałem grać na nowym serwie ale te postacie i tak porzucałem po jakimś czasie i zawsze wracałem do swojego głównego. Lepiej sie skupić na jednym koncie niż zakładać nowe co miesiąc. :)

Opublikowano

Powiem wam tak już nie raz zaczynałem grać na nowym serwie ale te postacie i tak porzucałem po jakimś czasie i zawsze wracałem do swojego głównego. Lepiej sie skupić na jednym koncie niż zakładać nowe co miesiąc. :)

Dokładnie! Zgadam się z kolegą. Ja sam gram już baaardzo długo, czasem jakiś grzybek wpadnie i mam 280lvl na s2! Gra się superowo w dobrym teamie :)

Opublikowano

k***a dopiero co wystartowal s29 a ty juz sie pytasz o s30 .. pomysl troche PO CO zmieniac serwer co 5sekund . Powiem ci jedno .. Jezli nie jestes grzybiazem na pewno nie bedziesz miec szans na topke ani na wbicie najlepszego lvla bo na pewno znajdzie sie grzybiarz ktory ma potki jedzie na 3 paskach i gryfa :> to tyle i powodzenia .

Ledwo co wystartował s29 a ten już s30 xD

Ledwo wystartowal s29 a Ty juz chcesz s30 pomysl troche.. Na grzybach w topke nie wejdziesz bo znajda sie lepsi.. Jedynie co to moze na polowe sierpnia nawet na koniec moze byc. // Wez czasen przeczytaj to co napisales...

Spoznilem sie na start s 29 dlatego czekam na s30 ...

Teraz na s29 juz nie warto grac

graphic.png

Opublikowano

haha ja tam gram na s8 cały czas i jakoś nie mam ochoty zmieniać s co chwile bo moim zdaniem to jest bez sensu :D 

Ogólnie ta gra staje się monotonna 

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Startuje z 3-6k grzybami na start s30, jacys zainteresowani by stworzyc gildie? ;)

518831445005751729602.png

Opublikowano

Co za typy po ch*ja wam ta topka wystarczy , że macie np. 30 lv mniejszy od top 1 i wystarczy ale wy chcecie być top 1 i miec największy.. Przez takie rzeczy nie długo połączą 30 serverów np. we 5 z dużą ilością slotów .

Opublikowano

Co za typy po ch*ja wam ta topka wystarczy , że macie np. 30 lv mniejszy od top 1 i wystarczy ale wy chcecie być top 1 i miec największy.. Przez takie rzeczy nie długo połączą 30 serverów np. we 5 z dużą ilością slotów .

Co? ;p Zaczynamy od nowa na serwerze to i start chcemy miec duzy i trzymac sie tak z poziomem jak najszybciej. To ze nie kupujesz grzybkow, i masz gowniane doswiadczenie o tej grze, widzac po postach - przykladowo pas ktory dla ciebie jest druga zbroja to nie wnikam.

Wbijaj 30 lv 2 miesiace zamiast 2-3 dni.

518831445005751729602.png

Opublikowano

nie warto grac na s30 tam bedzie masakra ludzie jak dzicy beda wydawac forse na grzyby tam poleca tysiace zlotych bankructwo wisi w powietrzu illuminati tylko dlatego ze jest rowne 30 heh

lepiej grac na s1 spokojnie i dla zabawy bez wydawania forsy na jakies wirtualne gowniane grzyby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...