Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.SG - Znalazłem exp boty. Bedą bany? W każdej grze boty!

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem na mpc exp boty do sg. Czy to możliwe że niby taki exp bot, fish bot i dmg hack jest nie wykrywalny? Niby te gówna działają. Czy to możliwe żeby to rzeczywiście było niewykrywalne? Przecież sg to najlepiej chroniony metek od cheatów. Czy jeżeli ktoś to używa po jakim czasie dostanie bana? Liczę na to że to jednak bo jeżeli nie to gdzie grać? Już we wszystkich grach są boty!!! Gdzie grać? Metek? Pandora- boty Elite - boty Metin2.pl - boty. Aion (może ktoś zna) -boty. Nie wiem jak wam ale dla mnie te gry online (darmowe czy płatne) tracą sens. Troche zejde z tematu ale w co grac? Strzelanki - aim i wh. MMORPG - BOTY? Gdzie tu rywalizacja? 

Ale się rozpisałem.

Opublikowano

Witam. Znalazłem na mpc exp boty do sg. Czy to możliwe że niby taki exp bot, fish bot i dmg hack jest nie wykrywalny? Niby te gówna działają. Czy to możliwe żeby to rzeczywiście było niewykrywalne? Przecież sg to najlepiej chroniony metek od cheatów. Czy jeżeli ktoś to używa po jakim czasie dostanie bana? Liczę na to że to jednak bo jeżeli nie to gdzie grać? Już we wszystkich grach są boty!!! Gdzie grać? Metek? Pandora- boty Elite - boty Metin2.pl - boty. Aion (może ktoś zna) -boty. Nie wiem jak wam ale dla mnie te gry online (darmowe czy płatne) tracą sens. Troche zejde z tematu ale w co grac? Strzelanki - aim i wh. MMORPG - BOTY? Gdzie tu rywalizacja? 

Ale się rozpisałem.

Graj w wota, nie ma botów ;)

Niby panują szybko, ale bardzo wątpię w to, sam mam zamiar zagrać na sg z racji sporo eventów = bot trochę szkat nadropi :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Graj w wota, nie ma botów ;)

Niby panują szybko, ale bardzo wątpię w to, sam mam zamiar zagrać na sg z racji sporo eventów = bot trochę szkat nadropi :)

W wota? Zapomniałem coś dodać o tej grze. Z tego co wiem ta gra jest darmowa tak? Myślenie dzieci jest takie: "Będe cheatował na 1 koncie a to że mam zmienne ip to mi nic nie zrobią". Co z tego że zbanują takiemu konto jak sobie poprostu stworzy nowe? Moim zdaniem pod tym względem gry płatne są lepsze. Myślenie cheatera: "Kupie cd-key za to np. 50 zł i jeżeli będe cheatował i dostane bana to będe musiał zapłacić znowu za cd-key. A w WOT jest bardzo dużo cheatów. Tylko ta gra jest bardzo podobna do lola. Dlaczego? Większość osób myśli że do lola nie ma cheatów. A BOL? Proponuje podglądać komentarz WOTA jakiegoś znanego yt-bera który rozmawia o cheaterach i upewnij sie że to co on mówi to nie jest FAKE. Dziękuje za odpowiedz.

Opublikowano

Ty się użalasz nad botami, a sam szukasz cheatów. Bez sensu.

Gzie szukam tych cheatów? Przeczytaj ten temat ze zrozumieniem Jeszcze raz. Powoli.

reff

Opublikowano

Oczywiście, że znajdą się działające cheaty do metina SG. Osoby które je tworzą zawsze są o krok do przodu w stosunku do twórców gier.

Nie wiem na jakiej zasadzie banują na SG, ale wychodzi im to bardzo dobrze, dlatego bocenia nie polecam. Prędzej czy później zarobi się bana, bo mentalność graczy jest inna i kontakt z administracją jest bardzo łatwy. Na SG jeśli gracz widzi bota (gram od połowy czerwca i żadnego nie spotkałem) to zgłasza to dla GM i załatwione. Administracja kontroluje podejrzanych graczy i sprawdza ich logi :)

Opublikowano

Oczywiście, że znajdą się działające cheaty do metina SG. Osoby które je tworzą zawsze są o krok do przodu w stosunku do twórców gier.

Nie wiem na jakiej zasadzie banują na SG, ale wychodzi im to bardzo dobrze, dlatego bocenia nie polecam. Prędzej czy później zarobi się bana, bo mentalność graczy jest inna i kontakt z administracją jest bardzo łatwy. Na SG jeśli gracz widzi bota (gram od połowy czerwca i żadnego nie spotkałem) to zgłasza to dla GM i załatwione. Administracja kontroluje podejrzanych graczy i sprawdza ich logi :)

Boty wszystkie działały i działają na sg, tylko że szybko je banują.

Używają xtrap.

517981403547547309333.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...