Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ludzi do konfigurowania pluginów i rozbudowania spawna epickimi budowlami!:P

scooter0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

z kolegą wpadliśmy na pomysł, żeby zrealizować w końcu nasz pomysł w stworzeniu serwera. Serwer postawiliśmy (wydaje mi się, że na w miarę dobrym hostingu:P) crafthost.pl w ofercie Golden 20 slotów (Na początek chyba wystarczy, jak będzie więcej osób to się dokupi). Nazwaliśmy nasz serwer LionsCraft.pl. Survival+Frakcje. Niebawem planujemy otworzyć drugi serwer. Oryginalny i jedyny w swoim  rodzaju. Niestety nie mogę teraz zdradzić o czym on ma być, bo pomysł mógłby zostać skradziny:P.

Oczekujemy: Dokończenie konfigurowania pluginów (zrobiłbym to sam ale po prostu nie wszystko potrafię zrobić dobrze w konfiguracji dlatego zajęłoby mi to bardzo wiele czasu, a trochę nam się spieszy...), szybką robotę, dodatkowe pomysły na ulepszenie serwera, pomoc przy stworzeniu strony serwera, dużo czasu. +15lat. Znajomość komend WG i WE.

Oferujemy: Dostęp do konta na crafthost.pl oraz dostęp do FTP. Ja (nick: scooter) i drugi właściciel (nick: XenonLKSboss) mamy po 17 lat.  Kontakt: skype, facebook, email oraz nr tel. Dostęp do konsoli. Ranga: Technik lub HeadAdmin, nad Właścicielem się zastanowimy ale możliwe, że po lepszym zapoznaniu się damy Ci tą rangę. ;) W sumie to HeadAdmin też ma dostęp do wszystkich komend więc to się różni tylko nazwą. No i temat pieniędzy, jeszcze nie wiemy ile zapłacimy, bo nie wiemy jak gracze będą kupować rangi i itemy. Ale jak starczy na opłacenie serwera i jeszcze zostanie to na 100% dostaniesz swoje wynagrodzenie. ;)

O mnie: Mam na imię Kamil. W Minecrafta gram od wersji 1.2.5. Co ja będę robił?

Wiele ludzi zapomina o tym pytaniu i chciałaby aby wszyscy zrobili wszystko za nich. Ja taki nie jestem i również dam coś od siebie. Zapłacę za serwer oraz na początek do czasu aż sam zacznie się utrzymywać. Scalę całą ekipę, więc będę koordynował. Wydaje się to błahe zajęcie ale jednak ktoś to musi robić.

Wzór zgłoszenia:

Technik/Budowniczy. Niepotrzebne skreślić lub usunąć.

Nick:

Imię:

Jakie tworzyłeś serwery/budowle/pluginy - jakie masz doświadczenie i czym się możesz pochwalić (linki i/lub opis):

Co uważasz o moim pomyśle, co byś zmienił/a lub dodał/a: 

Dlaczego Ty?:

Coś o sobie (wady, zalety itp.) :P (3-5 zdań):

Wysyłać na maila: [email protected] w temacie wpisz: [ranga]swoje imię, nick. np. [Technik] Kamil, scooter

W odpowiedzi otrzymacie adres serwera i zadam kilka pytań. Dostaniecie jedno zadanie i jak zrobicie je to mi przekażecie, ja wybiorę najlepszą i ta osoba zostanie z nami na dłużej.

Pozdrawiam i czekam na wasze maile ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...