Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na nfstimes

Q-BANN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie zwiazene z nfstimes poniewaz mam tam bana a zeby pisac aplikacje do mpc racing team trzeba podac statsy z nfstimes wiec jest kicha ;(
wie ktos jak mozna Odbanowac sie :D albo cos innego aby mozna bylo podac statsy aktualizowane na biezaco?

Dodam tyle ze uzywalem pursuit bota i pewnie przez to ;(

76561198125755300.png

Opublikowano

Powinieneś napisać zgłoszenie do nich i wytłumaczyć całą sprawę. Tak zrobił mój znajomy, i dostał u-b ;) 

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

@KapienPL unban dostac za pursuit bota? dobre :D sprobuje jak mi sie strona zaladuje :P bo internet tera do dupy mi chodzi za przeproszeniem :D przez te burze co wszedzie tera sa :(

@554461402688252517908.png peter711 niestety linka nie dam bo niechce mi sie zaladowac strona :( jak wiele innych bo mam problemy z internetem w orange :( przez te zasrane burze ale wpisz na nfs times   XQBANNX to moj nick :)

76561198125755300.png

Opublikowano

a i dodam ze to juz od dosc dawna mam tego bana :D teraz uzywam team escape od gmz i nie iwem czy widac ze te ucieczki robilem przez bota :P

76561198125755300.png

Opublikowano

OMG jak speed hack?? jak wtedy co mialem bmw z4 coupe nfsw edition to nie uzywalem zadnych hacko :( a mielm w niej kilka czesci ultra i pro a moc i dlugosc nitra mialem na max % tak wiec :)

no kurcze bardzo chetnie bym pisal o uniewaznienie tego czasu ale strona nie chce mi sie zaladowac :( problemy z netem przez burze co teraz szaleja tylko kilka stron mi sie laduje :(
Teraz to tylko pursuit bota uzywam od gmz ale on ma bypass i zabezpieczenie przed nfstimes :)

76561198125755300.png

Opublikowano

OMG jak speed hack?? jak wtedy co mialem bmw z4 coupe nfsw edition to nie uzywalem zadnych hacko :( a mielm w niej kilka czesci ultra i pro a moc i dlugosc nitra mialem na max % tak wiec :)

no kurcze bardzo chetnie bym pisal o uniewaznienie tego czasu ale strona nie chce mi sie zaladowac :( problemy z netem przez burze co teraz szaleja tylko kilka stron mi sie laduje :(

Teraz to tylko pursuit bota uzywam od gmz ale on ma bypass i zabezpieczenie przed nfstimes :)

Pursuit bot od gmz nie idzie w ogóle do nfstimes, bo nie prowadzą zapisów czasów pościgów :v

Opublikowano

Jeśli BMW Z4 M Coupe wykręciłeś czas, taki jak dziesiątki topowych graczy NFS Times jadąc McLarenem F1 i Pagani Zondą Cinque nie używając przy tym cheatów to tylko pogratulować skilla :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

LOL :D nawet nie wiedzialem :P pewnie na farcie to bylo :D bo innego wytlumaczenia nie ma :P bo nie uzywam zadnych innych cheatow oprocz team escape bot i kiedys pursuit bot :P

76561198125755300.png

Opublikowano

Dobra, już możesz nas nie okłamywać ;) Przecież nikt tutaj nie będzie Cię gryzł jak Suarez Chielliniego :D

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

no to co jesli nie da rady  odbanowac to pozostaje mi tylko ........ zamknac temat :D

tak wiec ZAMYKAMY!!! :D

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...