Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polak obraża polaka bo jest polakiem o.O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest idiotyczne zachowanie, nigdy tego nie zrozumiesz.

Czasem jak grałem, to zdarzało mi się spotkać, że ktoś ukrywa to, że jest polakiem i wyzywa innych. :D

Opublikowano

ja obrazam wszystkich mam blokade na 1k gier i nie narzekam djud

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

w 12min to ja mam calą flare rengrem xoxoxo

ja w 10 udirem ic o

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

Haha, ale się uśmiałem, ale z ich inteligencji, hahah. Mają inteligencję niczym hydrant ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Haha, ale się uśmiałem, ale z ich inteligencji, hahah. Mają inteligencję niczym hydrant ;)

Nie obrażaj hyrandtu, on też ma uczucia.

Co do tematu, to praktycznie w co 2 grze jest taka sytuacja, że polak obraża innego polaka tekstami w stylu "polish noob omg".

Opublikowano

ja tak mam co grę, wyzywają czasem mnie też ale jak sami gówno robią to niech się lepiej zamkną i zaczną grać, a nie tracić czas na wyzywanie na chatcie -,- (polska sama sie osmiesza...)

Opublikowano

Świat tych ludzi nie nauczył. Podejdź do człowieka i mu powiedz takie zdanie w twarz. W internecie jedynie możecie schować się za ekranem monitora. Jak można być tak bezczelną osobą i wyzywać drugą osobę, w dodatku swojego rodaka. To się nigdzie nie mieści. Bezwstydni ludzie, którzy pokazują, że w internecie potrafią powiedzieć złe słowa, a nie rozumieją jednej najważniejszej rzeczy - że w internecie są tacy ludzie jak on. Nie chciałby nikt być traktowany w ten sposób, bo przykładowo źle zagrał.

Gardzę takimi ludźmi, bo nie mają za grosz poszanowania do drugiego człowieka.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Często spotykane. Po jednej z moich gier, jeden typ napisał do drugiego "F****** POLAND NOOBS" - kiedy on pisał po Polsku podczas meczu . Gdzie tu logika? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...