Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Broń Paladyn Blood Elf.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zacząłem grę Blood Elfem Paladyn. Mam pytanie gdyż posiadam 19lvl a dalej mam broń z 4. Gdzie zakupię lepszą broń, miecz jednoręczny gdyż w silvermoon da się zakupić ale jakoś +-30lvl.

1309731898_by_rafalovy.gif
Opublikowano

Tak robię. Aktualnie jestem na ghostlandzie ale strasznie dużo questów tam odebrałem, coś około 18 i staram się je robić, zastanawia mnie to gdzie mogę zakupić broń na jakiś wyższy poziom niż 4 :|

Opublikowano

teoretycznie już powinna być jako quest reward :D nie wiem idź na auction house albo ustaw sobie żeby Ci wszystkich merchantów pokazywało i tam szukaj

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

no w sumie racja jak masz już ten level naciśnij I i idź na jakiegoś dungeona na pewno Ci coś wypadnie

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

Gość koxxxik12
Opublikowano

Idź na dungeona. Możesz się zapisać przez dungeon finder [takie małe zielone oko]

Opublikowano

Dzięki za porady, najśmieszniejsze jest to że z questów są bronie do wyboru, ale są to łuki, topory, daggery, żadnych mieczy -.-

Opublikowano (edytowane)

Kto powiedział, że to musi być miecz? :D Jak jest toporek ze str to możesz zakładać.

Edytowane przez henb
Opublikowano

Mace, Axe, Sword.. Masz wybór, ale to o czym piszesz, to chyba aktualnie najmniejszy problem jaki możesz mieć, w senisie, że 19 poziom i broń na 4 poziom ;]

Zawsze możesz spojrzeć za rzeczami na Auction House, a jeśli nie to tak jak wyżej dungeony na niski poziom albo z questów coś wkońcu dostaniesz, osobiście przystawałbym przy tym pierwszym - robić q i z nich wybierać odpowiednie dla siebie itemy - wtedy niemal zawsze będziesz mieć ekwipunek adekwatny do poziomu postaci.

League of Legends: PayForDeath

Opublikowano

Najprościej to dostać dobrą broń na df, nie polecam kupować żadnych broni i uzbrojenia na niskich lvlach bo i tak z df dostaniesz lepsze, a nawet jeśli nie to za kilka lvli znajdziesz np. lepszy miecz, a stary idzie do śmieci  :rolleyes:

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ewentualnie jak wyfarmisz honor to możesz kupić heirloom do pvp. Do levelowania powinien wystarczyć.

Opublikowano

Ewentualnie jak wyfarmisz honor to możesz kupić heirloom do pvp. Do levelowania powinien wystarczyć.

Heirloomy za honor? Pierwsze słysze : > Powinny wystarczyć instancje i tyle, na bieżąco będzie miał broń na swój lvl i to nie byle jaką tylko najczęściej niebieską  -.-

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

mozna kupic heirloomy za honor w wintergrasp jak baza jest nasza

Tylko żeby się tam dostać to trzeba mieć ok. 70lvl, a autor ma 19 :D 

Opublikowano

W Orgrimmarze można kupić heirloomy za honor i jp. Honor zdobędziesz szybciej niż jp.

Opublikowano

na upartego to nawet na 1 lvlu można byłoby się tam dostać tylko potrzebna jest 2 osoba która ma chociażby rakietę i flying w northrend :D

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!