Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zapisać plik w rozszerzeniu exe w Visual Basic 2010 Express ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie otóż wczoraj pobrałem Visual Basic 2010 Express i zrobiłem ''keylogger'' tylko w tym problem, że nie umiem zapisać go w rozszerzeniu exe, aby po kliknięciu dwa razy na niego myszką on się otworzył.. Próbowałem, zmieniać na all (coś tam) i końcówke na .exe to przy próbowaniu otworzenia tego pliku exe wyskakiwało puste okno cmd a ta biała linijeczka skakała jak małpa po całym oknie .. 

Więc jak zapisać plik w rozszerzeniu exe *?  

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Mógłbyś prościej ? ;D Uczę się tego programu także nie wiem o co chodzi ;d

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Trzy odpowiedzi na pytanie jak buildować projekt w VS 2010 a autor dalej nie zna odpowiedzi... WILKOMEIN AUF MPESEFORUMS.POLEN

@topic

W tym pasku na górze (mój wygląda inaczej bo mam vs 2012) masz coś takiego building / debbuging inaczej F5. Zmieniasz na release i klikasz f5

Exek znajdziesz (jeśli nie dokonałeś zmian w konfiguracji) w dokumenty ==> visual studio ==> projects ==> nazwa ==> release

281691405728172339106.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Trzy odpowiedzi na pytanie jak buildować projekt w VS 2010 a autor dalej nie zna odpowiedzi... WILKOMEIN AUF MPESEFORUMS.POLEN

@topic

W tym pasku na górze (mój wygląda inaczej bo mam vs 2012) masz coś takiego building / debbuging inaczej F5. Zmieniasz na release i klikasz f5

Exek znajdziesz (jeśli nie dokonałeś zmian w konfiguracji) w dokumenty ==> visual studio ==> projects ==> nazwa ==> release

281691405728172339106.png

ja tego nie mam http://screenshot.sh/mMydotMcei1cV

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale to nie dobre miejsce na taki temat, to jest dział C++, Asembler, Delphi. Jeśli chodzi o kompilacje to ja po prostu otwieram folder z projektem, bin, następnie Debug, i kopiuje <NazwaAplikacji>.exe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...