Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Aion będzie sprawnie chodził na laptopie Lenovo G510 i3 4000M?

Anne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule. Planuje zakup laptopa (tak do 2000 zł). Pisałam na jednym forum komputerowym w tej sprawie. Polecono mi właśnie miedzy innymi ten model. A wy jak myślicie? Aion odpali na takim sprzęcie? Nawet na wysokich ustawieniach? Czy lepiej szukać czegoś innego?

Sory za błędy w nazwie tematu.

Opublikowano

Aion się włączy na pewno. Mój brat ma mega starego kompa i tam Aion chodzi, co prawda są lagi przy większej ilości osób w jednym miejscu i grafika nie wygląda za fajnie, ale grać się da.

Do wysokich ustawień trzeba mieć już sprzęt z górnej półki, mój laptop jest dosyć dobry do gier, ale i tak gram na ustawieniach standardowych, bo wszystko wygląda lepiej.

Mam Toshibę Satellite L850-1T5. Wcześniej miałam laptopa Acer Aspire 5552g i Aion również chodził przyzwoicie (a miał parametry gorsze od Twojego), więc u Ciebie nie powinno być problemów.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

A jesteś w stanie ocenić czy ten Lenovo przy wysokich ustawieniach, będzie chodzić przyzwoicie? Nie będzie lagów itp.? 

Mogę wiedzieć gdzie kupowałaś tą Toshibę i za ile? Szukam po niecie i ani na allegro, ani w sklepach internetowych nie mogę znaleźć ceny tego właśnie modelu. Są dostępne na ceneo, ale bez podanej ceny. 

Opublikowano

A jesteś w stanie ocenić czy ten Lenovo przy wysokich ustawieniach, będzie chodzić przyzwoicie? Nie będzie lagów itp.? 

Mogę wiedzieć gdzie kupowałaś tą Toshibę i za ile? Szukam po niecie i ani na allegro, ani w sklepach internetowych nie mogę znaleźć ceny tego właśnie modelu. Są dostępne na ceneo, ale bez podanej ceny. 

Co do tego Lenovo, to nie wiem. :P Ja dużych lagów nie mam, praktycznie nie ma ich wcale (ustawienia standardowe, takie mi wystarczają w zupełności).

Moja Toshiba kosztowała coś ok. 2300 zł, kupiłam ją w sklepie komputerowym (nazwy sklepu nie pamiętam :x) w mojej miejscowości.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...