Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elteron

metinFan203d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

b6okm1.jpg

========================================================================================

Witaj przyjacielu. Trafiłeś tu gdyż szukasz nowej przygody zapewne. Elteron to coś dla Ciebie !

BRAK OTHER DROPS  !!! NORMALNY DROP

========================================================================================

dfPYIU6.png

IP : Elteron.pl

Forum : xxx

Wersja serwera : 1.7.9

Sloty : 40

Rodzaj : Survival Wojny Gildii

WhiteList : Brak

Premium : Nie

PvP : Tak

Potwory : Tak

Zwierzęta : Tak

5OfLVVh.png

Do załogi naszego serwera na dzień dzisiejszy zaliczają się dwie osoby :

Head Admin Martini231

HeadAdmin Technik Danio

VzmFhFu.png

Jest to prosty survival, bez miliona zbędnych pluginów [/size] mapa naturalna a pluginy nieinwazyjne. [/size]

wLycAlu.png

Z dodatkowych informacji mogę podać iż serwer wystartował 10 lipca 2014

UWAGA Z DNIEM 16.07.2014 ZDEJMUJE OTHER DROPS ZAPRASZAMY

Itemy na gildie :

1 X 20140613171327!Blok_diamentu.png?version

2 X20140613171632!Blok_z%C5%82ota.png?versi

3 X Blok_%C5%BCelaza.png?version=2ec0ce9cbfa

15 X 20120115165444!Obsidian.png

5 X Goldenapple.png?version=6ef1d5749e37a716

cKfVa9z.png

ocUB89Z.png

PRqvP9y.png

PURKp99.jpg

REF NOWOŚCI

c4uafNU.png

rOOUtKk.png

YKlFXeb.png

Nie kminie tego baneru ale serwer ON

image.png

UWAGA JAK BĘDZIE NA SERWERZE 20 OSÓB ROBIMY KONKURS :)

Proszę o wypowiedzi :)

Opublikowano

Uwaga za kilka dni ruszą rekrutacje na następujące rangi Moderator budowniczy, Do wygrania również jest VIP na 1 dzień Serdecznie zapraszamy Załoga Elteron.pl

Opublikowano

Serwer beznadziejny, dostałam bana i sama nie wiem dlaczego, jakiś typ na wejściu zadał mi pytanie skąd jestem, odpisałam, że z Polski, a on ''kłamiesz, ban'' xD NIE POLECAM, SAME DZIECIORY.

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Witaj @Ewelinkaa przepraszam Cie za kolegę ale on ma złe podejście, sprawdził twoje IP i mialas IP z usa i odrazu pomyslał że szpiegujesz dla innej serwerowni jak niektórzy wiec prosze zmień zdanie, odbanuje Cie i serdecznie zapraszam. Za tę przygodę możesz otrzymać VIP :) 

Opublikowano

To ma wadliwy system w takim razie, bo moje Ip nie może być z USA, gdyż obecnie przebywam w Polsce :) Po 2-gie nawet jeżeli takowe by było to co z tego? Każdego tak traktujecie? Każdy gracz jest szpiegiem? Na takim systemie nie zbudujecie serwera :) Było tam dwóch ''kolegów'' i ten drugi pisał ' uważaj co piszesz bo BAN, on tak lubi z każdym '. Więc rozumiem, że nie ja 1-wsza bana dostałam, zdania nie zmienię, liczy się 1-wsze wrażenie, a dla VIP-a nie gram, tylko dla przyjemności, której na waszym serwerze brak, nie wspominając o kulturze. NADAL UWAŻAM, ŻE SERWER DO BANI, PRZEZ TWÓRCÓW, CZY TAM KOLEGÓW, KTÓRZY MAJĄ MOŻLIWOŚĆ BANOWANIA. REASUMUJĄC- NIE POLECAM :)

♪

Opublikowano

Problem został wyjaśniony, nie mam żalu, nie wystawiam oceny serwerowi, jedno jest pewne, już tam nie wrócę. Temat zamknięty.

♪

Opublikowano

Survival z OtherDropsem w Minecrafcie ? to nie to...

To denne kopanie w kamieniu zamiast szukania go... to jest żenada

Jednak masz rację zrobimy survival z normalnym dropem

Opublikowano

Witaj @Ewelinkaa przepraszam Cie za kolegę ale on ma złe podejście, sprawdził twoje IP i mialas IP z usa i odrazu pomyslał że szpiegujesz dla innej serwerowni jak niektórzy wiec prosze zmień zdanie, odbanuje Cie i serdecznie zapraszam. Za tę przygodę możesz otrzymać VIP :)

Rozje*ało mnie to hahaha. W takim razie serwera nie polecam, widać, że nie doświadczeni ludzie.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Chcesz sobie nabijać posty proszę ale nie tutaj nie byłeś na serwerze nie znasz wiec  sie wpierdzielaj i nie psuj opinii skoro nie jesteś wtajemniczony !

Opublikowano

Uwaga. Chciałbym Was zaprosić do wspólnego grania na survivalu. Nakręcimy z niego filmik upamiętniający pionierskie poczynania na serwerze. Przewiduję poświęcić na to minimum 2-3 godziny. Jeśli uważacie, że taka forma integracji jest dla Was, przybądźcie o 19:00, 22 lipca 2014r. na serwer elteron.pl (wersja 1.7.9 - non-premium). Ze swojej strony zapewniam dobrą zabawę. Dla osób chcących czerpać pełnie przyjemności ze wspólnej rozgrywki jest serwer TeamSpeak 3 pod adresem ts.minesive.pl

Opublikowano

Serwera nie polecam, administracja sama nie wie czego chce.
Strona serwera nie działa z domeną eu czy też pl.

;-) ;-)

Opublikowano

@VetixGames Co ci nie dziala Ip jest Elteron.pl strona i forum minesive.pl coś jeszcze wyjaśnić to samo nabijanie postów jak na serwerze Cie nie było

Forum jest brzydkie i tym chyba graczy nie przyciągniecie. A na serwerze byłem, jednym słowem chójnia.

;-) ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...