Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wallhack lub radar do MW 3

starychomik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko szukam jakiegoś wallhacka albo radaru do Call of Duty Modern Warfare 3 do wersji 1.9.461 oczywiście chciałbym taki, żeby nie był wykrywalny przez VAC'a. Z góry dzięki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hacki są ale czy jakiś darmowy hack bd niewykrywalny to wątpię nawet płatne raz na jakiś czas wpadają bo stream skanuje teraz kompy lepiej niż NSA :-) np. w cs:go dużo ludzi dostaje bany na konta w których nawet nie odpalili hacka wystarczy ze raz cie złapią i lista twoich komponentów komputera zostaje wpisana na ich listę a wszystkie konta jakie stworzysz na tym kompie są obserwowane dlatego masa ludzi wpada tuż po rozegraniu kilku meczy na nowym koncie mimo iż Hacki są niewykrywalny dostaniesz masę raportów sprawdza ze kiedyś hackowales na innym koncie i dostaniesz nasz bana. PRZENIES SIĘ NA origin albo przestań hackowac i wiem co mówię bo mam płatne Hacki z 3 źródeł i widzę jak na każdych ostatnio walą się bany po kolei

Opublikowano

Hacki są ale czy jakiś darmowy hack bd niewykrywalny to wątpię nawet płatne raz na jakiś czas wpadają bo stream skanuje teraz kompy lepiej niż NSA :-) np. w cs:go dużo ludzi dostaje bany na konta w których nawet nie odpalili hacka wystarczy ze raz cie złapią i lista twoich komponentów komputera zostaje wpisana na ich listę a wszystkie konta jakie stworzysz na tym kompie są obserwowane dlatego masa ludzi wpada tuż po rozegraniu kilku meczy na nowym koncie mimo iż Hacki są niewykrywalny dostaniesz masę raportów sprawdza ze kiedyś hackowales na innym koncie i dostaniesz nasz bana. PRZENIES SIĘ NA origin albo przestań hackowac i wiem co mówię bo mam płatne Hacki z 3 źródeł i widzę jak na każdych ostatnio walą się bany po kolei

Masz racje lepiej nie hackowac w sumie to już się przyzwyczaiłem i gram bez żadnych hackow tylko wkur.... mnie to, że inni mają i czasami nie da sie grać masakra po prostu koleś wybija wszystkich staty 46 na 0 i już pograne :( Dlatego też zacząłem szukać hackow, ale już sobie odpuściłem, bo na takich DEBILÓW z całego świata i tak nie ma, co uwagi zwracać. Pozdro

Opublikowano

Nom trzeba być pozytywnie nastawiony i myśleć ze dostanie bana za swoje granie na AIM tez bym nie zaczął grać na hackach gdybym nie dostał w dupe od kilku cheaterów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem jak w ogóle możecie szukać tych cheatów na forum. Piszecie, że gdyby nie cheaterzy nigdy byście tego nie robili, ale zapominacie, że przez was takich graczy jest jeszcze więcej, bo dostają od was w d*** w grze.

snjB5H.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...