Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko zarobić IP w lolu?

XxdREENplxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sklepie masz w jednej z zakładek do kupienia bonusy, daje ci to bonus za kilka meczy/na kilka dni IP oraz EXP'a za RP.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Możesz grać aramy, tak podobno się szybko zarabia.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Bez - 50-120 za grę (200-250 z wygraną dnia)

Z IP Boostem - 150-250 za WYGRANĄ (350-400 z wygraną dnia)

250 to ja dostaje bez ip boosta z wygraną dnia .. 

Nie graj na botach i  przeciwko SI  bo będziesz gówno dostawać , najlepiej graj normalne 5vs5 .

Opublikowano

@up, napisał że na razie nie może.

O ile się nie mylę, to od 4-5 masz dostęp do Summoner's Rift 5vs5 Blind pick, ARAMY o ile pamiętam są od 10 (kojarzę tak bo musiałem wbijać do 10 by móc grać ARAMY).

A co do sposobu, to po prostu graj, na początku będzie bardzo mozolnie grając 1-2 postaciami, ale później nawet nie zwrócisz uwagi i będziesz miał dużo IP.

Opublikowano

Do 10 lvl za boty dostaje się tyle samo IP, co za PvP. Polecam grać na boty, bo łatwiej wygrać.

Opublikowano

Jak @Zarax mówił grając w grę  o.O

Refflinki na 5 lvl > jeśli robisz manualnie pojedyńczo to nie są opłacalne. Lepiej robić na normalnym koncie wbijajac przy tym skilla oraz większy lvl. Chyba, że masz dobrego komputera aby uciągnąć maszyny to czemu nie.

Na niskich poziomach opłaca się grać w SI ( więcej ip oraz xp ? tego to nie wiem jakiś mit mi się przypomniał ). oraz double ip boost ( xp działa ale czy ip tego to nie wiem ) ( na ilość gier + ileś dni )

na wyższych polecam aramy

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Jak potwierdzisz email na którym masz konto w LoLu zarejestrowane, to dostajesz darmowy boost na IP na cztery mecze. Cóż nie jest to dużo, ale zawsze coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...