Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaką postać wybrać na JUNGLE

mateuszmate7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lee Sin

+ Dash z Q

+ Proc. hp z Q

+ Dash z W

+ Slow

+ Może widzieć niewidzialnych

+ Ult świetny do ganków

Obydwaj junglerzy są bardzo dobrzy ;)

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

Bierz Shyvane

Dobra na Counter jungle

Aoe

Doskok z ultimate

Movement

Szybko czyści campy

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Vi :) Aktualnie jeden z lepszych junglerów, szybko czyście jungle

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ciężki wybór, jednak ja wybrałbym Lee Sin'a ;) Bardzo przyjemna postać, w miarę łatwa. Posiada super ulti.

Kolejny "Lol'owiec" a co... ;)

Tylko narazie 21 lvl :3

Opublikowano
Ciężki wybór, jednak ja wybrałbym Lee Sin'a ;) Bardzo przyjemna postać, w miarę łatwa. Posiada super ulti.

Lee Sinor jest łatwą postacią? Kurczę... czego to mogę się dowiedzieć...

Rzeknę tak: według mojej opinii oba championy są niesamowicie silne, acz styl gry nimi jest różny.

Lee - stworzony do ganków oraz early duelingu. Posiada ogromny potencjał do invade'owania przeciwnego junglera na drugim poziome (w sumie... na innych również), kradzieży drake'a/ barona etc. Mimo to, słabnie niesamowicie już w mid game, a w late, to jeśli nie posiadamy inSecowych paluchów, to możemy iść AFK... no, ewentualnie próbować być wrzodem na rzyci oponentów.

Vi - ma mocne ganki (w szczególności po 6), całkiem silne duele i jest znacznie przydatniejsza w mid/ late, ale ostro odstaje od Lee jeśli chodzi o early. Jej ult jest zmorą dla marksmanów i APC bez ucieczki. W przeciwieństwie do Lee jest całkiem prosta.

Ja osobiście polecę Evelynn (chyba najprostsza postać do gankowania), Skarnera (strasznie mocny dueling) i Wukonga (znerfiony, ale nadal jego ult jest niesamowicie mocny). Z bardziej 'elsijesowych' picków, to jeszcze Elise, ale na jej temat się nie wypowiadam, bowiem jestem kompletnym beztalenciem jeśli chodzi o grę nią.

Odkrywca
Opublikowano

Opanujesz mechanikę Lee Sin'a i w early zrobisz przewagę dla swojego team'u. Potem tylko tanky tanky tanky i pomagasz w teamfightach np. poprzez Insec'a.

Opublikowano

Elise:

+ 7 skilli

+ burst ( human Q+W + spider Q )

+ ogłuszenie do 2 sec, + ujawnia przeciwnika ( dobre na rengara itp )

+ Q human oraz Q spider biją dodatkowo z % hp jako obrażenia magiczne

+ sustain z spider W

+ dobre smajty - spider Q+smite

+ escape(spider E) na campy

+ unikanie skillshotów z spider E

- manożerna ;c

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Bardzo polecam ci gragasa.

Szybka jungla (tak. Zrozumcie to wkoncu)

Efektowne ganki

Tankowaty z duzymi obrazeniami

Dobra counter jungla

Mobilny

Pull z ulta - bezcenne

rbd2t1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...