Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurfowanie konta , potrzebna pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio zabrałem się za lvlowanie mojego smurfa, ale nie mam jakoś chęci żeby grac z tymi lowelowcami :D. Mam EnforceViP ,i znalazłem poradnik o sorace, która biega leczy stawia wardy i sama zaczyna gre. Pobrałem elegancko skrypty, ale jak ustawiam ,że ma kikać play to lipa nic się nie dzieje. Prosiłbym o pomoc w rozwizaniu problemu lub podaniu mi innego bota zaczynajacego gry. Z góry dziękuje i pozdrawiam ;)

Opublikowano

LuQser -Gosciu wiesz k***a do czego jest TO FORUM ? DO HACKOW , SKRYPTOW,BOTOW ITP  !

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Usuwamy wszystkie wszystkie kilka set tematów o BoLu bo ban. LOL

Auto Queue masz zepsute. W nowym poradniku do tej soraki masz auto queue działające na wina 7 i xp. Tylko że nie podałeś z jakiego tuta korzystałeś bo były 2 jeden starszy nie działający.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...