Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat, wybór 4 gier z 21

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kupuje laptopa i do zestawu dostanę 4 klucze do gier, z tych wybranych

189137.jpg

Poradźcie które wybrać, coś fajnego oczywiście.

Opublikowano

Thief, Murdered, Sniper Elite V3, Tomb Raider :D Najcenniejsze gry, reszta warta około 10 - 15 zł :D

Opublikowano

Ogólnie będą mi leżeć tylko na półce pewnie na steam/origin, bo za nim bym pobrał jakąś to by mi się odechciało grać.

Opublikowano

Payday2, Tomb Rider, Sleeping Dogs i Thief 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Ja bym wziął Sniper Elite 3, PayDay2 z tych droższych a te starsze to Hitman i Tomb Raider Sleeping Dogs albo Anal Wake. ;) Na pewno weź Sniper i PayDay, to obowiązkowe bo chyba najdroższe z tego wszystkiego. :P

Opublikowano

Widzę, że w Shoguna nikt nie grał, ba, w dodatku ktoś mówi, że multi nie ma? o.O

Bierz Shoguna, Thief czy Tomb Rider. Jedne z lepszych a resztę możesz na chybił trafił.

Opublikowano

Hitman absolution - jest to świetna gra na single, co prawda nie tak dobra jak poprzednie części ale nie jest nudno

Payday 2 - świetna gra jeżeli ma się z kim grać, z kolegą obrobiliśmy jubilera, bank itd. - był niezły fun ;)

Co do reszty gier to się nie wypowiem ponieważ większość z nich to nie są moje klimaty, np. Thief w którego pograłem chwilę i jakoś mnie nie wciągnął

Opublikowano

Thief, Murdered, Sniper Elite V3, Tomb Raider :D Najcenniejsze gry, reszta warta około 10 - 15 zł :D

Zamiast Murdereda wezmę Sleeping Dogs'a, dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...