Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cS - Czysty Survival !

• Nazwa Serwera: cS
•  IP Serwera: surv.gomc.pl

Podstawowe Informacje

Wersja Serwera: 1.7.2/1.8
•  Sloty: 10 (Zwiększy się z czasem :) Po co marnować pieniądze w błoto ?)
•  Rodzaj: Survival
•  Typ Serwera: Dedykowany
•  White-List: Nie
•  Premium: Nie
Nether: Tak
•  PvP: Tak
•  Zwierzeta: Tak
•  Pluginy: Tylko do rejestracji, gildii i borderu,

Autorskie: Do drzew, szkła, do TnT i AntyXRay :)

Informacje

Hmm...

Co tutaj dużo pisać...

Czysty server Survival...

================================================================

|                          Drzewa ścina się za pomocą siekier (na samym dole)               |

|                            Szkło niszczy się wbiegając na nie bądź strzelając w nie !        |

|                                   Drop Surowców jest normalny z rud :)                          |

|                      TnT - Po wybuchu może rozrzucić resztki po wybuchu                |

================================================================
Chcieliśmy aby Serwer był oddany bardziej realistyce ale także czystemu Minecraft'owi :)

Border...

Border świata wynosi 5km od spawnu

ile to 5km ? 5 km to 5000 kratek...

1 kratka - 1 metr

Gildie

Najbezpieczniej w grze znaleźć sobie miejsce po czym założyć gildię, pograć jakiś czas i zająć (zclaimować) teren i

dopiero wtedy w pełni można sobie grać ciesząc się każdą wolną chwilką pełnego Survivalu !

Bez gildii praktycznie ciężko się gra gdyż nie mamy własnej powierzchni

która będzie dla mnie bezpieczna :)

post-931466-0-50278400-1405262117.jpgpost-931466-0-01515200-1405267591.pngpost-931466-0-06543800-1405262122.jpg

post-931466-0-13359100-1405584768.png

image.png

Serwer otwarty!

Opublikowano

Czyste survivale są najlepszym rozwiązaniem. Zagram.

Co do 10 slotów zgadzam się w stu %. Po co dawać kasę na 30slotów jak 5 slotów będzie tylko zajęte.

A według mnie powinno się patrzeć jaki jest serwer, a nie ile ma slotów. Niestety teraz tak jest.

Q7UQgWE.png

Opublikowano

Wydaje się super, na pewno wbije :D

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Czyste survivale są najlepszym rozwiązaniem. Zagram.

Co do 10 slotów zgadzam się w stu %. Po co dawać kasę na 30slotów jak 5 slotów będzie tylko zajęte.

A według mnie powinno się patrzeć jaki jest serwer, a nie ile ma slotów. Niestety teraz tak jest.

Nom niestety :(

Zapraszam serdecznie :)

Wydaje się super, na pewno wbije :D

Zapraszam ^^

Opublikowano

Jak najbardziej zagram na takim serwerze, wbiłem i już mi się podoba, polecam :P

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

I nareszcie ktoś poruszył te piękne słowa "Po co marnować pieniądze w błoto?" - zgadzam się całkowicie. Wejdę, bo myślę, że serwer będzie odpowiednio miły i przytulny. Z czasem na pewno się rozwinie. Widzę, że spawn całkiem ciekawy; miły i przytulny, jednakże Ci osadnicy którzy się "spawnują" wylatują na dół. :D Szkoda, że nie ma żadnej linii, która oznacza od której kratki budowanie, pvp itp. Border jest jakiś? X-ray zablokowany?  I szkoda, że serwer pusty w tej chwili i nie mogę zapoznać się z Administracją. A czy rekrutacja jest na serwerze?

Opublikowano

I nareszcie ktoś poruszył te piękne słowa "Po co marnować pieniądze w błoto?" - zgadzam się całkowicie. Wejdę, bo myślę, że serwer będzie odpowiednio miły i przytulny. Z czasem na pewno się rozwinie. Widzę, że spawn całkiem ciekawy; miły i przytulny, jednakże Ci osadnicy którzy się "spawnują" wylatują na dół. :D Szkoda, że nie ma żadnej linii, która oznacza od której kratki budowanie, pvp itp. Border jest jakiś? X-ray zablokowany?  I szkoda, że serwer pusty w tej chwili i nie mogę zapoznać się z Administracją. A czy rekrutacja jest na serwerze?

Nom lini od spawnu nie ma z tego względu aby po prostu odejść dalej a nie jak niektórzy zaraz przy spawnie :P Hmm... Jest Doskonały AntyXRay a nawet 2 w sumie (+ 1 autorski) Na Serwerze Administrator jest praktycznie cały czas :P (Urlopik i nudy straszne :/)

A co do osadników to tak specjalnie :p

Wiesz jak komuś by nie pasował ten to zrzuci

i następny by się zespawnował :p ale jak gracze dadza jakąś opinie o nich to można będzie całkiem skasować :)

Opublikowano

zapraszam na serwa, da się grać :P

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...