Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jaka szansa na retail

JDragon zyje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie, jaka jest szansa dropu retaila z mystery boxów np na m249? (opcje do wygranie 15 dni / 30dni / prem) Czy to zależy od rodzaju klucza? I jeszcze jedno co jest do wygrania w zwykłych mystery boxach, które otrzymujemy w grze

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Perm na m249? Pierwsze słyszę o tym mystery boxie ...

Nie ma na to klucza. Jest to czysta losowość jak w lotto.

Z supplyboxów wypadają głównie tanie PX'y i czasem kolorowe bronie na 30 dni max.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kurde Mylaja mi się te nazwy.. Dzięki za zrozumienie :D

Pomyliłem z m240b tutaj link:

http://pl.warrock.nexoneu.com/Shop/item?page=5&category=weapons&branch=assault#

Na dole jest. Opcja 30 / 15 dni / perm

3d8b54f471ac3645gen.png

Moja sygna:

http://img341.imageshack.us/img341/1362/betternerfireliasig.png

Kiedyś były czasy gdzie wszyscy byli równi, a teraz modek wysokość sygny 400 a dla szaraków 200 pozdro frajerzy!

Opublikowano

Ja w tym widzę opcję tylko na 30 dni, więc jak niby Ty widzisz wybór na 15/30/Perm ?  o.O

- M240B 8th Slot (permanent)

- M240B 8th Slot (30 days)

- M240B 8th Slot (15 days)

- SP 10% (15 days)

- Fast Reload (15 days)

- Stamina (15 days)

No jakoś jest.

@JDragon zyje

Nie wiem co chcesz wiedzieć więcej ...

Szansa jak w lotto i żadnego klucza nie ma. Btw. Nie kupuj tego, bo to jest kiepska broń.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Z tego co słyszałem to szansa na perma jest 5%. Jak kupowałem m4a1 boxa  to kypiłem 20 paczek i dostałem 2x po 15dni a reszte te śmieci, ale wtedy była promocja żeby kupić 20 i dostraje się automatycznie perma.

kiedyś kupowałem tara gold 16boxów i dostałem 1x15dni

i ostatnio scorpy gold 3x i nic nie dostałem.

Lepiej kupićsobie pewne retaile. 

Ja raczej już tych boxów nie będe kupował chyba że właśnie będzie ta promocja. Kupiłem sobie pewne rtaile na Vector, VSS, M60 i m249.

Jak chcesz mieć te m249 to kup sobie m60 dla assaulta lub m249 dla Heavi'ego

Pozdro !

Opublikowano

Dobrze Ci radzą, szkoda na to pieniędzy, rzadko kiedy leci pasek jak gramy że ktoś wygrał retail, coś czuje że to jest jak 1 do 100 jak nie więcej z tym retailem z boxów.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...