Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Limit warpów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mozna ustawic jakos limit warpow dla tango . I jeszcze czy mozna ustawic sklep za made czyli jam ma sie 10k to moze zrobic sklep a jak nie ma to nie moze

Opublikowano

To 1 : Limit warpów czyli np 2 warpy dla danej rangi 

To 2 : Czy da się zrobić sklep za daną kwote np: 10k 

Sory ,że tak nie wyraźnie napisane ale pisałem z telefonu ;/

Opublikowano

Spoko ad 1 chodzi ci oto żeby dama ranga mogła użyć tylko 2 warpów czy mogła stworzyć 2 warpy ad 2 jaki masz plugin na sklepy na pewo coś będzie w konfingu poszukaj na oficjalce tego pluga tam są takie odnośniki jak niema to ci na pewno odpisze jak to zrobić :)

Opublikowano

Spoko ad 1 chodzi ci oto żeby dama ranga mogła użyć tylko 2 warpów czy mogła stworzyć 2 warpy ad 2 jaki masz plugin na sklepy na pewo coś będzie w konfingu poszukaj na oficjalce tego pluga tam są takie odnośniki jak niema to ci na pewno odpisze jak to zrobić :)

Tak Chodzi oto ,że dana ranga ma 2 warpy , A to 2 to mam plugin ChestShop

@Edit może dam zdj z serwera na którym gram ,że jak się wpisze warp to nie pokazuje listy warpów jaki to jest plugin: 

http://scr.hu/0cw3/nu9vz
Opublikowano

co do 2 to możesz zrobić skryptem napisz tutaj kto by ci napisał skrypt i tak ok w 1 dzień będziesz miał ;)

To 2 już sobie poradziłem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...