Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stall Hack

sobiess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć na czy polega ten trik z kopiowaniem czy tam kradzieżą itemów ze stalla i jak to wykonać ?

Gdzieś czytałem jak ludzie pisali że działa a inni że nie działa to zapewniam że działa ten trick bo okradli tak mojego znajomego.

PS: Jeśli masz zamiar pisać wiadomosci typu -po co ci to- -wiem ale nie powie- to się lepiej nie odzywaj wcale ok :) (nie wiesz nie pisz)

Dzięki za uwagę.

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć na czy polega ten trik z kopiowaniem czy tam kradzieżą itemów ze stalla i jak to wykonać ?

Gdzieś czytałem jak ludzie pisali że działa a inni że nie działa to zapewniam że działa ten trick bo okradli tak mojego znajomego.

PS: Jeśli masz zamiar pisać wiadomosci typu -po co ci to- -wiem ale nie powie- to się lepiej nie odzywaj wcale ok :) (nie wiesz nie pisz)

Dzięki za uwagę.

O ile mi wiadomo ten bug został zlikwidowany.

Opublikowano

O ile mi wiadomo ten bug został zlikwidowany.

Nie został zlikwidowany, 2 dni temu okradziono tak mojego znajomego.Chyba że teraz robią to w inny sposób.

Podszedł do kumpla jakiś ziomek i chciał kupić sosa gdy kumpel go wystawił ziomek zrezygnował po czym pokazał koledze takiego samego sosa te same % itd. Kumplowi jedyne co zostało to ikona sosa w plecaku która po restarcie gry wsiąkła

Opublikowano

to popularny trick lecz nie da się tego zrobić w mieście poza miastem jest to możliwe, lecz ktoś kto sprzedaje nie może otworzyć stalla.

Jak pomogłem daj 5 :).

Opublikowano
wtedy turkom sie odplacimy.....;D

Albo Polakom kolegom nie?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Wychodzisz poza safe zone

2. Każesz mu otworzyć stalla.

3. Mówisz żeby włożył np. jakiś item np. tego chesta +8 na stalla za np. 1b i otworzył stala to kupie.

- wkłada otwiera stalla jest ok.

4. Mówisz mu, ty ziom wez jeszcze nachwile pokaż mi na stalu tego bowa fajnego co masz dam ci nawet za niego 3b.

- On bierze modify stall, wrzuca bowa na stalla - no ale coz, nie morze go włożyć w stalla i sobie myśli WTF !? i musisz szybko zareagować i wyjść ze stala żeby się zbytnio nie zdenerwował i go nie zamknął i ponownie otworzył.

5. Wychodzisz i wchodzisz szybko na stalla, wtedy widzisz tego chesta za 1b i bowa za 1 gold, ale narazie nie mozesz kupić bo nie otworzył stalla.

6. Wtedy mówisz mu, albo dobra jednak nie chce tego twojego bowa, otwórz stalla wezme tego chesta i tyle.

7. On się zgadza otwiera stalla kupujesz bowa za 1 gold wychodzisz ze stalla i sajo nara ;)

8.

Zalety:

- Zbyt szybko się nie zorientuje iż ponieważ została mu narazie w pełni niesprawna ikonka :)

- Nie pojawia się na chacie stalla że kupiłeś przedmiot

Wady:

Only poza safe zone

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Wady:

Only poza safe zone

Mało kto rozstawia stalla po za miastem.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Ja mam takie pytanko.

Czy to działa tylko blisko miasta ?

Z tego co widzę po tym jaki i innych filmikach to wszystkie są przy mieście i na filmach tylko raz wyskakuje pytanie o stall network czy to ma jakieś znaczenie w ogóle ?.

Powiem wam że próbowałem tak zrobić z kolegą będąc w Roc i nic nam nie wyszło ;p

Być może coś źle robimy.

Opublikowano

Albo Polakom kolegom nie?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Wychodzisz poza safe zone

2. Każesz mu otworzyć stalla.

3. Mówisz żeby włożył np. jakiś item np. tego chesta +8 na stalla za np. 1b i otworzył stala to kupie.

- wkłada otwiera stalla jest ok.

4. Mówisz mu, ty ziom wez jeszcze nachwile pokaż mi na stalu tego bowa fajnego co masz dam ci nawet za niego 3b.

- On bierze modify stall, wrzuca bowa na stalla - no ale coz, nie morze go włożyć w stalla i sobie myśli WTF !? i musisz szybko zareagować i wyjść ze stala żeby się zbytnio nie zdenerwował i go nie zamknął i ponownie otworzył.

5. Wychodzisz i wchodzisz szybko na stalla, wtedy widzisz tego chesta za 1b i bowa za 1 gold, ale narazie nie mozesz kupić bo nie otworzył stalla.

6. Wtedy mówisz mu, albo dobra jednak nie chce tego twojego bowa, otwórz stalla wezme tego chesta i tyle.

7. On się zgadza otwiera stalla kupujesz bowa za 1 gold wychodzisz ze stalla i sajo nara ;)

8.

Zalety:

- Zbyt szybko się nie zorientuje iż ponieważ została mu narazie w pełni niesprawna ikonka :)

- Nie pojawia się na chacie stalla że kupiłeś przedmiot

Wady:

Only poza safe zone

ja tego zabardzo nie rozumiem;/ moglby ktos jescze raz wytlumaczyc??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja tego zabardzo nie rozumiem;/ moglby ktos jescze raz wytlumaczyc??

Tut jest dobry... Widocznie twój nick tego nie rozumie,,, Trzeba mieć nawianego playera...

Opublikowano

Zrobiłem z kolegą tak:

Wychodzimy po za miasto.

Kolega stawia stalla daje jakiś item za 100m (tak np. 100m)

Otwiera stalla po czym go modyfikuje by dołożyć 2 item za 1Gold

I teraz w opisie od maczugi jest że kolega wkłada 2 item i nie nie może go wystawić. No ale nam coś nie wychodzi i normalnie wystawia 2 item.

Może ktoś wie w czym tkwi błąd ?:)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pisałem na szybko i popełniłem drobny błąd:

1. Gdy otwiera pierwszy raz stalla z jakimś itemem musi potwierdzić STALL NETWORK!

2. Następnie Modify stall, open stall, modify stal i teraz gdy wkłada itema to dopiero nie może włożyć.

3. Wychodzimy ze stalla i wchodzimy wtedy widzimy już ten drugi item którego on nie widzi, i otwiera stala i kupujemy.

Tylko wiecie to jest trick nie łatwo nabrać na to ludzi bo jak będzie chciał wystawić nam drugiego itemka, i może wpisać wnim np. 999999999999 nie koniecznie 1 gold :)

Opublikowano

Jak wystawiasz stalla to po nacisnieciu "Open stall" powinno wyskoczyc okienku, z pytaniem czy chcesz, aby stall byl widoczny w stall network...naciskasz YES i pokazuje sie nastepne okienko informujace ze jestes za maistem i stall network nie bedzie dzialac ...

Opublikowano

No i teraz to działa :D

Dzięki bardzo :)

-Raczej nie może być zbyt daleko od miasta bo wyskakuje pytanie o network za każdym razem a przy mieście tylko raz :) I przy mieście działa bez problemów a kawałek dalej już mi nie wychodziło.

Opublikowano

Kiedy to jeszcze grałem na isro to tak zajebałem bowa +6 8dgr i blade'a 8dgr +5 . :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kiedys to byl moj jedyny sposob na zarabianie... caly stall w wolfach na sprzedasz ^^ ehh te stare czasy bez golda xD

997 post ^^

Opublikowano

zeby kogos wkrecic ten koles musi byc naprawde glupi:)

Heh no wiesz głupich,naiwnych i dzieci nie brakuje.

A po 2 większa część ludzi myśli że bug został naprawiony :)

Opublikowano

Dodam tak na marginesie.

Napisałem dobrego tuta z 2 lata temu ~~ o tym bugu lecz został wywalony do kosza :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...