Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

All in One problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jaki antywirus? Jak comodo, to radzę zrobić formata i już nigdy tego nie instalować :P

jak dla mnie jest to bardzo dobry antywirus , tego antywirusa , cechuje :

-niskie zapotrzebowanie na zasoby systemowe .

-przejrzysty interfejs .

-bardzo dobra wykrywalność ( wirusów ,komponentów spyware i adware oraz malware ,trojanów itp itd ).

-bardzo dobre działanie w chmurze .

-dobra piaskownica.

po za tym antywirusa od Comodo wyróżnia :szata graficzna oraz dobry powiem że intuicyjny tryb gry .

jednym i jedynym minusem tego intuicyjnego, bardzo dobrego antywirusa jest tylko to że posiada on pomoc konsultanta wyłącznie w wersji płatnej .

Ja szczerze polecam go dla każdego z was który chce mieć dość bezpieczny komputer i bardzo bezpiecznie surfować po internecie.

Więc przestań gadać głupoty, bo po odpaleniu nowego programu Comodo zawsze, ale to zawsze się pyta czy ma go zablokować lub zezwolić na dostęp do sieci.

Autorze czyżbyś miał Avasta? bo on ma takie blokady że nawet jak wyłączysz antywira to on i tak zablokuje do niego dostęp

Edit:

UP Usuń kasperskiego bo to też dziadostwo. Możesz mieć problemy z odinstalowaniem.

Ale jak co się uda to program ruszy.

Ja nie mogłem kompletnie kasperskiego usunąć, bo niby coś tam się usunoł ale jego systemy ochronne się włączały.

Musiałem w rejestrach autostartach wyłączać wszystkie jego moduły ręcznie.

A jak chcę go usunąć to wyskakuje mi error, że nie mam praw administratora aby się go pozbyć "chodź to jest nie prawdą"

Opublikowano

Kaspersky bardzo dobrze mi służy i mam do niego zaufanie dlatego go nie usunę. Dodatkowo wiem że to nie jego wina :D Coś innego blokuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...