Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZOSTALEM OSZUKANY CO ROBIC

mateusz96xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiedzialem gdzie to napisac wiec napisze tutaj. Zostałem oszukany przez pewnego gościa a mianowicie chodzi o gre counter strike global offensive. 

Umowa była taka: 

1. Ja daje mu psc 20zł 

2. On daje mi skiny w grze. 

Dałem mu kod, i mowi ze kod nie działa. Co mam robić? Kod napewno dzialal bo sprawdzalem na stronie psc czy jest aktywny.

Szukam kogoś, do wspólnej nauki webmasterki. Ogarniam html, css oraz uczę się php.

Opublikowano

no to nic nie zrobisz ;/ ale to internetowe czy real ?

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

no ale internetowo to robiles czy w realu ? i czy steam czy nonsteam

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

gosciu ale i tak nic nie zrobisz no co niby myslisz w skrocie to przesrales 20 zeta pierw prosisz o postacie pozniej psc

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

Opublikowano

no ale internetowo to robiles czy w realu ? i czy steam czy nonsteam

Najpierw przemyśl dwa razy co napisałeś potem napisz.

@top

Nawet jeśli przeczytali by wiadomości na steamie to i tak uznali by to, że dałeś mu donate :) Mnie też ziomek oszukał na itemy z tfa pare kuriozumów łącznie z 5 euro i żyje. Możesz zgłosić go za oszustwo bo wszystkie wymiany jakie przeprowadziłeś widać możliwe, że dostanie bana na wymiany

Opublikowano

Ziom, głupim trzeba być, żeby dawać tak hajs bez żadnej komunikacji :) Po prostu przesrałeś 20 złotych na durnotę, zawsze komunikuj się z kimś jak chcesz się wymienić, tylko nie przez CHAT STEAM, nie przez GG, tylko skype, TS3, a ja nawet czasem prosiłem o numer telefonu, zawsze to jest parę procent więcej szansy, że Cię nikt nie wychuja ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...