Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kupowac battlefield 4 ?

Norbsx11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy kupowac battlefield 4 i czy wogole mi ruszy ?. Dodam ze battlefield 3 chodzi mi na 20-40 fps(w niektorych miejscach na mapie) na low na najwyzszej rozdzielczosci

Amd athlon 64 x2. 5000+ 2.6ghz

Nvidia gts 450

3gb ram

Windows 7 64-bit

Opublikowano

OK, mam jeszcze jedno pytanie dotyczące battlefield 3. Mam battlefield 3 (podstawkę -wersję cyfrową) i chce kupić battlefield 3 premium ediotion. Po kupieniu i wlozeniu plyty co będe musial instalować i pobierać gdy mam podstawową wersję gry bf3 ?

Opublikowano

Prawdopodobnie będziesz mógł przypisać to do origina, wszystko Cię samo poprowadzi (nie wiem jak to dokładnie jest, ale chyba nawet w pudełku będziesz miał koc, który możesz wklepać do origina i pobrać z neta, zamiast z płytki), a jak będzie się pytać o lokalizację, to wskażesz folder z bf3.

Tylko kup bf3 premiu, bo bf3 premium edition z tego, co pamiętam, to premium + podstawka, a podstawkę przecież już masz. :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Możesz kupić bf4 ale tylko i wyłącznie jak zmienisz ten procesor, na coś 3 albo 4 rdzeniowego.

Ku ścisłości nie ma procesorów 3 rdzeniowych, + musiałby wymienić jeszcze zasilacz, sama karta nawet i by pozwoliła + 1GB RAMu, bo win 7/8 też swoje wymaga.

Opublikowano

Myślałem o zmiane procka ale nie wiem czy spasi do mojej mobo asus m2n4-sli bo to staroć.I wiem jeszcze ze ten mój nieszczęsny procek ogranicza kartkę graficzną.

I jeszcze pytanie : te dodatki z premium edition bede musial pobierać czy tylko zainstalować ?

Opublikowano

Myślałem o zmiane procka ale nie wiem czy spasi do mojej mobo asus m2n4-sli bo to staroć.I wiem jeszcze ze ten mój nieszczęsny procek ogranicza kartkę graficzną.

I jeszcze pytanie : te dodatki z premium edition bede musial pobierać czy tylko zainstalować ?

Możesz pobrać, możesz zainstalować.

Zapewne jeszcze jakieś dodatkowe aktualizacje trzeba będzie pobrać, ale to nie dużo.

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam to będzie pobierał to mapy a one ważą chyba z 13Gb o ile się nie mylę. U mnie BF3 z wszystkimi mapamy waży 34Gb, pobieranie aktualizacji nie ma sensu skoro już posiada najnowszą wersję gry.

Opublikowano

Chodzi mi o to ze mam podstawkę bf3 i chcę kupić bf3 premium edition wersję pudełkową i czy wtedy bede musial pobierać wszystkie DLC czy tylko zainstalować ?

Opublikowano

Chodzi mi o to ze mam podstawkę bf3 i chcę kupić bf3 premium edition wersję pudełkową i czy wtedy bede musial pobierać wszystkie DLC czy tylko zainstalować ?

jak ktoś już wyżej wspomniał to przecież w tej wersji chyba masz podstawkę i dodatki.

a co do DLC to prawdopodobnie będziesz musiał je ściągać. ja miałem tak z premium - wklepałem kod i zasysanie. 

Opublikowano

Niedawno kupowałem premium w empiku. Otwierasz, zdrapujesz pasek, wklepujesz kod do Origina i pobierasz coś koło 20GB. B2K się nie pobiera, bo mapy są w podstawce.

Chyba że są wersje pudełkowe premki, choć nie słyszałem.

Inna sprawa, że nie wiem czy jest sens tyle płacić, skoro nie ma żadnej przyjemności z gry (20-40FPS? Pls...).

YGsMv3q.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupuj czym prędzej cepa!
Jakiś najtańszy 4 jajowiec!

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Kupuj czym prędzej cepa!

Jakiś najtańszy 4 jajowiec!

Nie "jakiś najtańszy", do BF4 przydałoby się zmienić całą podstawkę na intelowskie 1150 lub 1155.

Ale o tym więcej w komputerach, nie tutaj ;)

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...