Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dzialaja elo bosterzy

mas12mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie muszą mieć taktyk. Oni po prostu mają diamond I, albo coś w tych okolicach i wygrywają gry. Najczęściej jeśli działają w grupach i mają np. 2x konto brąz V, to grają duo, wtedy szansa na win= 100%, gdyż poziom jest nadal brąz V, a grają np. dwa diamondy.

Ale najbardziej typowe dla nich to po prostu branie chempów które mainują.

Opublikowano

Dajesz im passy, oni wbijają Ci określoną dywizję, płacisz w PLNACH i gotowe. Eloboosterzy mają najczęściej dywizje Diamond/Platyna, mają skilla i potrafią wygrać nawet przegrany mecz. Taktyk nie ma żadnych, po prostu grają, żeby wygrać. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

sam boostuje konta, mojja taktyka to zgnębic przeciwnika na linii (jeśli jest to bronze albo silver jest duże prawdopodobieństwo że pojdzie afk :) ). a jak jestes nafeedowany na linii to później łatwo sie carryuje największe gówna :D

Opublikowano

Dajesz im passy, oni wbijają Ci określoną dywizję, płacisz w PLNACH i gotowe. Eloboosterzy mają najczęściej dywizje Diamond/Platyna, mają skilla i potrafią wygrać nawet przegrany mecz. Taktyk nie ma żadnych, po prostu grają, żeby wygrać. 

Szanujący się booster nie przyjmuje PLN  B)

@top

Pickujesz jungle i carrujesz każdą grę, bo z jungli największy impact jest.

Opublikowano

ostatnio jak grałem na koncie w silverze to karowałem gry yasuo na midzie lub topie. a taktyka? żadna. normalnie grałem jak zawsze, a że w bronze/silver/gold grają same warzywa to łatwo się nafeedować i zakończyć mecz ze statami ~30/5/x

Opublikowano

Profesjonalni boosterzy maja taktyki ;p dla nich najwazniejsze to zniszczyc enemy psychicznie, graja np duo jungle mid i gnebia enemy junglera, wiec ten zaczyna wyzywac swojego midera za no help, w 10minucie ma 2lvl nie wie co zrobic i idzie afk. Ostatnio gralem z jakimis smurfami z diamentu na wescie, to byla platyna eune koles gral nunu i na poczatku po prostu sobie podszedl do enemy junglera jak ten zaczynal z blue zrobil q smite potem zabral mu reda i juz gra byla skonczona =D potem sprobowalem tak zagrac i fajnie wyszlo, zaczynasz nunu z butami i wardem wardujesz blue i zabierasz, jezeli ogarniasz q smite to nikt ci nie odbierze tego blue

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Szanujący się booster nie przyjmuje PLN  B)

@top

Pickujesz jungle i carrujesz każdą grę, bo z jungli największy impact jest.

TY TO SIE NADAJESZ DO BOOSTINGU XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

Pracowałem na jeden ze stron boosterskiej i refflinkowej, zwykle boosterzy grali tylko postaciami za 450PZ.

Opublikowano

Pracowałem na jeden ze stron boosterskiej i refflinkowej, zwykle boosterzy grali tylko postaciami za 450PZ.

1398618358-U250239.png

fajny sen daj linka

jak cos chcesz pisz steam:pimbogiem, nie spamuj pw, ty.

Opublikowano

Carrowanie? Pickujesz Udyra i gra sama sie wygrywa, lub trynde.

Pushujesz topa, nic nie piszesz, zlewasz wszystkich od czasu do czasu zgarniesz sobie jakiegos killa albo komus pomozesz i wygrywasz gre

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja elo boosterem nie jestem, ale od brązu do D1 wszedłem grając samą Riven, ostatnio grałem u kumpla w goldzie to 20killi+ lekko idzie zrobić do tego double przy ganku. Elobosterzy poprostu grają strasznie na zownienie meczu i robienie wszystkiego samemu, reszta teamu w sumie jest "tylko" od CC'ków i tankowania xD. Ten Dopa/Apdo jest/był eloboosterem w Korei, który potrafił wbić challengera w tydzień (podobno).

Opublikowano

Diamon/Platyna? Na oficjalnych stronach boostują tylko D1 i Chall.

Poznałam kilku Boosterów w Lolu i większość z nich lubi wbijać Platyny lub Diamenty. Zajmuje im to o wiele mniej czasu, jeśli grają z kimś.

Przykładowo jeden booster kiedyś do mnie po meczu napisał i tak sobie rozmawiamy teraz od jakiegoś czasu.

Nie ma taktyk. Oni po prostu potrafią grać i chodzą na linię, która carruje grę, czyli ADC, jungla bądź MID. Topem ani suppem raczej nie wycarrujesz.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Diamon/Platyna? Na oficjalnych stronach boostują tylko D1 i Chall.

Poznałam kilku Boosterów w Lolu i większość z nich lubi wbijać Platyny lub Diamenty. Zajmuje im to o wiele mniej czasu, jeśli grają z kimś.

Przykładowo jeden booster kiedyś do mnie po meczu napisał i tak sobie rozmawiamy teraz od jakiegoś czasu.

Nie ma taktyk. Oni po prostu potrafią grać i chodzą na linię, która carruje grę, czyli ADC, jungla bądź MID. Topem ani suppem raczej nie wycarrujesz.

Przydałaby się tutaj emotikona "facepalm". Supportem jeszcze rozumiem, ale TOPem? Przeważnie postać na TOPie jest tankowata z DMG, więc jak może nie wycerować gry?

ADC pada na combo, więc jak może wycerować bez dobrego tanka/wsparcia?

@topic: Gdy wygra swoją linie, stara się pomóc na innych. A tak poza tym raczej nie mają jakiś specjalnych taktyk. Są to ogarnięte osoby, które potrafią wykorzystać walory danej postaci. Czyli liczy się tutaj umiejętność gracza + komunikatywność (mam na myśli brak wyzwisk, podanie czasu Smoka lub innego stwora, itd.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...