Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy bug?

ShadowWinters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam to samo ... zagrałem dziś trzy gry i dopiero przy przegranej (tej ostatniej) tak się stało ...

Oby rito jak najszybciej to naprawiło 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Ja zagrałem Normala, win, no i nie miałem ekranu statystyk. Myślałem, że drophack, ale skoro nie tylko ja to mam. I nawet nie mogę tego ominąć, wyłączałem w procesach Lola i lipa. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mam to samo.... 

Zagrałem pierwszą grę o ok 8, wygrałem, no to lecimy dalej...

Gram drugą przegrałem, patrzę, nie mogę wejść do następnego meczu, nie mam gry w histroii i

pisze, że jestem w grze... No to wylogowałem, zagrałem sobie dosłownie 5 min temu rankeda...

i znowu mam to samo... a ani tej drugiej, anie tej ostatniej gry nie mam w historii...

nie dostałem ani lp, ani ip... nic...

­Keelah se'lai

Opublikowano

mam to samo, 99lp plat 4, jak rito przegra mi tą gre to sie zdenerwuje ;______;
a jak sie chce połączyć to pisze mi firewall problem..

Opublikowano

Na tym samym koncie kumpel sprawdzał u siebie, to samo. Na 99% są problemy z serwerami, albo ktoś użył globalnego drophacka ... Kappa. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A JA mam serie do golda Win  i co znowu nie ma meczu ostatnio 2 dni temu miałem serie do silv1 to tak samo xD

Opublikowano

Fck, I ja mam to samo  :O  :O  Na stronie lola, w historii mam zaliczoną wygraną, ale jak poprosiłem kumpla żeby wszedł w mój profil wygranej nie było. Oby Riot naprawił to szybko, bo mam wielką ochotę na awans :)

Opublikowano

mam to samo. Zagrałem 3 teamówki, 2 wygrałem a w trzeciej surr i nie ma końca gry

Opublikowano

Chyba tylko wy macie takie problemy , ja gram od 11 i nie mam żadnych problemów

a grasz rankedy?

Opublikowano

włąsnie lag / bug sie skonczył u mnie przynajmniej.  moge zacząć kolejna gre.
nie zapisało w ogóle statystyk z tej gry, a byłem orianką 15kilii do przodu.... 

takze nie radze grać ranków, strata czasu Keepo

Opublikowano

włąsnie lag / bug sie skonczył u mnie przynajmniej.  moge zacząć kolejna gre.

nie zapisało w ogóle statystyk z tej gry, a byłem orianką 15kilii do przodu.... 

takze nie radze grać ranków, strata czasu Keepo

A ile trwał ten Twoj lag / bug?

Dobra , niewazne. U mnie też juz jest okej

Opublikowano

Jeżeli mam nagraną grę ( wygrałem ) ale mi nie dodało punktów, ani nie ma jej w historii to mi dodadzą punkty albo coś? bo serio, w platynie ciężko coś ugrać a tu tak zostałem " okradziony "

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...