Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na boty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam takie pytanie czy istnieje plugin na tworzenie botów na serwerze? znaczy że w tab liscie jest nick i jak dodaje sie do serwerów ten to w ilości graczy też dodawany jest nick ??

np. na serwerze jest 1 gracz na tab list jego nick i ja wpisuje komede np. add Maciek i pojawia sie na stale na tab liscie i na serwerze jest napisane 2 graczy online :)

Jest jakaś możliwość by to zrobić??

Opublikowano

1. Twoja wypowiedź jest, bardzo "nie po Polsku" napisana, przez co  ciężko się zorientować o co ci dokładnie chodzi.

2. Jest plugin na boty (Citizens), ale nie widać ich na pod tabem. Możesz im natomiast ustawić, że sprzedają, albo coś mówią.

3. Z twojego postu, zrozumiałem, że chcesz oszukać ludzi, że masz na serwerze sporą liczbę graczy. Nieładnie :P

Opublikowano

Jak nie? Co dziennie jesteście trolowani a nawet nie wiecie, 97% najwiekszych serwerów używa podobnych pluginów, są i lepsze do zachęcania kupowaania vipa :D Nawet gadają z wami, zapraszaja nadziałki, skupują różne pierdoły.

Jestem wesoły Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...