Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania początkującego

Shade88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym dziś zacząć swoją przygodę z LoL'em i mam kilka pytań zanim przystąpię do gry.

Jako że zamierzam grać raczej f2p i nie będę wydawać pieniędzy na tą gierkę to mam pytanie ogólnie o championy, W jakie najlepiej inwestować na daną linie które przysłużą mi się w początkowej fazie gry ale i w ligach będę mógł nimi pograć. Wiem że najlepiej byłoby samemu sprawdzić który będzie mi odpowiadał ale raczej nie dam rady pokupować wszystkich postaci w grze, a słyszałem że niektóre są raczej bezużyteczne w dalszym etapie gry. Do tego z chęcią przyjmę wszelkie rady i podpowiedzi  dla początkującego gracza.

Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Witam, chciałbym dziś zacząć swoją przygodę z LoL'em i mam kilka pytań zanim przystąpię do gry.

Jako że zamierzam grać raczej f2p i nie będę wydawać pieniędzy na tą gierkę to mam pytanie ogólnie o championy, W jakie najlepiej inwestować na daną linie które przysłużą mi się w początkowej fazie gry ale i w ligach będę mógł nimi pograć. Wiem że najlepiej byłoby samemu sprawdzić który będzie mi odpowiadał ale raczej nie dam rady pokupować wszystkich postaci w grze, a słyszałem że niektóre są raczej bezużyteczne w dalszym etapie gry. Do tego z chęcią przyjmę wszelkie rady i podpowiedzi  dla początkującego gracza.

Z góry dziękuje za pomoc

1.Wybierasz sam, nikt ci za ciebie wybrać nie może bo to ty decydujesz kim gra się najlepiej.

2.Jeżeli nie masz kasy na kupno postaci poczekaj aż będzie w rotacji albo na nią zbieraj.

3.Na początku kupuj najtańsze postacie.

4.Do zaczynania gry w lola polecam postacie łatwe do ogarnięcia (te, które pasek trudności mają bardzo mały). Pasek trudności i inne statystyki sprawdzasz naciskając lpm na postać w sklepie, masz tam także pokazany wygląd jej skilli oraz opis jej zachowań.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...