Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to ma być ?!?!?!

Heqqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki otoz problem, skonczylem rankeda poprzez poddanie się i przegraliśmy, i w końcowym oknie nie było statów tylko dlugie czekanie i napis pomin aby nie wyswietlać statystyk czy jakos tak, poczekalem 5 min, i  nic, kliknalem  więc to, a potem chcialem zagrac z kolegą duo, nie mogl mnie zaprosic, bo bylem w grze, zrobilem reloga, potem mi caly czas pisze odnow polaczenie jak skonczylem grę, i nic sie nie dzieje, klikam to i jest czarny ekran, wylaczalem milion razy lola i nic... o co chodzi ? czemu jestem w grze skoro przegraliśmy ?  sorry ze pisze bez znakow polskich  bo pisze na szybko ... Wiecie  o co chodzi ?

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Wejdz w menadżera zadań i usuń procesy związane z LoL'em tj. LolLauncher.exe, kernelradsuser.exe, czasami po kilka razy sie odpalają nie jestem pewny czy na 100% Ci to pomoze ale spróbuj ;p

Opublikowano

Wejdz w menadżera zadań i usuń procesy związane z LoL'em tj. LolLauncher.exe, kernelradsuser.exe, czasami po kilka razy sie odpalają nie jestem pewny czy na 100% Ci to pomoze ale spróbuj ;p

Robiłem to z 10 razy.

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Opublikowano

Kiedyś ( daawno temu ) też były problemy z serwerami i też miałem taki błąd, moim kolegom pisało, że gram 180 minut:D wystarczy poczekać, wieczorem powinno się ustabilizować;) 

Opublikowano

Zresetuj Połącznie z internetem ( Router). Odczekaj jakieś 2-3 minuty i podłącz go spowrotem ;)

Powinno pomóc ;d

Nic się nie dzieje

#KUPSEPSA #TAG SZYBKO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...