Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4Tech Bloody Gun v7 Ultra-Core 3

Demac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie . Kupiłem sobie myszke a4tech bloody gun v7 . I teraz tutaj mam pytanie . Nie chce wydawać 60 zł aby odblokować funkcję Ultra-Core 3 (macro) Jest jakaś inna możliwość , żeby to odblokować ? Szukałem dużo o tym w google , że na bloody 3 to mozna zrobić , lecz bloody 3,4 nie wykrywa mojej myszki . Tylko bloody 5 działa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Da się, na necie są poradniki. Bardzo ułatwia grę, ale wtedy jesteś noobem i nie będzie łatwo na serwerach

Opublikowano

Po strzale celownik wraca do swojej pozycji wyjściowej, czyli strzelasz bez odrzutu.

Tak samo jak się jest ogarniętym w macrach, to można zaprogramować w myszce strzelanie seriami np. po 3 naboje, przerwa, 3 naboje, przerwa, przez co celownik nie lata po całym ekranie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie obchodzi mnie , czy będzie łatwo czy ciężko . Jeżeli masz poradnik jak to zrobić to wyślij . Dodam , że na Bloody 3,4 nie wykrywa mi myszki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra , ale ja chce odblokować to multi-core 3 bo widziałem , że na necie to robili na bloody 3,4 lecz nie wiem czemu na bloody 3,4 mi nie wykrywa myszki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 rok później...
Opublikowano

aaa

var programista = world.getPersonByPassion("programista"); 

var pytanie = document.getElementById("pytanie");

function odpowiedź() { programista.odpowiadaNa(pytanie); }

odpowiedź();

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...