Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekstury Z Season1

lukas70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem parę sposobów dodawania tekstur na model 3d które były na mpcforum ale żaden nie pomógł mi zamienić hwang'a dla woja na tego z season1.

Wyszło coś takiego:

http://img709.imageshack.us/i/0326203909.jpg/

A oczekiwałem tego:

http://img707.imageshack.us/i/hwangzseason1.png/

Tekstury zbrojki są w 3 częściach, 1 jest od pelerynki, a dwie następne od reszty zbroi. Jeśli ktoś chce dokładnie zobaczyć tekstury lub model to jest w season1 w pc/warrior, ale domyślam się że wiecie.

Czy mógł by ktoś mi wytłumaczyć krok po kroku jak zamienić hwang'a na tą zbroike. Oczywiście + dla osoby która mi to wytłumaczy.

Opublikowano

Jeśli byś mógł to Uploadnij na speedyshare model tej zbrojki i teksturki. Wtedy Spróbuję Ci pomóc. Nie mam takich w moim kliencie ;]

Opublikowano

Te textury i model + helm dochodzi do tego sa np. w kliencie starego longju ;p nie wiem chyba chinskim kliencie np. w korea, pl, czy innym sie tego nie znajdzie ;p, a zeby to smigalo to chyba trzeba nadpisac plik warrior.msm ale nie wiem

xfz40l.jpg

Opublikowano

Probowalem , dopakowalem to do PC , wrzucilem do item_proto z wpisaem shapeindexu 28 , to samo w lcoale_pl, dodalem ikone, w warrior_m dodalem wpis i nie dziala . Dziala sam madel, ale nie dorzuca tekstur.;/ Jak cos macie tu moj wpis

Group ShapeData28

{

SpecialPath "d:/ymir Work/pc/warrior/"

ShapeIndex 28

Model "warrior_lord2.GR2"

SourceSkin "warrior_lord02.dds"

TargetSkin "warrior_lord01.dds"

}

lordy 02 i 01 na odwrot tez nie dzialaja

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Szkoda że wam tez nie wychodzi ;/. Sam biały model raczej nie jest rewelacja przydało by się jakoś umieścić te tekstury. Ja próbowałem też inne tekstury nałożyć ale żadne nie chcą sie nalozyc na ten model. Dzięki ze chociaż próbowaliście, ale jak komuś uda się proszę napisać w temacie xD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...