Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL - w grze wystąpił błąd !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.  Mój problem jest poważny ponieważ nikt mi nie umie pomóc na tym forum :(

Gdy już mam wbić do gry jest napisane bol injected i wywala mi 

''w grze wystąpił bład  prosimy odnowic polączenie ''

MASZ PROBLEM ? NAPISZ NA PW !

Opublikowano

Flush DNS i apply.

Nie k***a nie dam linka ani filmiku.

grzeczniej

Opublikowano

też wyczyściłem , zaraz

Ja mam to samo i czyszczenie pamięci podręcznej nic jak na razie nie dało.

tez wyczyscilem zaraz dodam edit czy dziala .  A o co chodzi z tym apply ?

Opublikowano

Powiem ci tak jeżeli masz enforce vip'a to wbij na ten poradnik http://www.mpcforum.pl/topic/1243808-enforcevip-tutorial-jak-zainstalowac-i-uzywac/

Tutaj masz ładnie opisane co po kolei zrobić tam masz taką paczuszkę i ją pobierasz :D

Jak już to zrobisz to napisz czy działa i pamiętaj oczyść folder w %APPDATA%

ale ja już to wszystko roblem .. :/

Opublikowano

Mi działało normalnie i w jednym momencie przy bugsplacie dostałem crasha i od tamtej pory nie potrafie tego ogarnąć.

Opublikowano

a robiłeś tym programem DNS Jumper , bo mi się zdaję , że raczej nie ale jak już to ci proxy nie dzialają i Ci neta rozłącza

Opublikowano

a robiłeś tym programem DNS Jumper , bo mi się zdaję , że raczej nie ale jak już to ci proxy nie dzialają i Ci neta rozłącza

Robiłem przez DNS Jumper, a wcześniej normalnie przez windowsa. Wszystko działało, pograłem cały dzień. Wszedłem na customa z odpalonym TreshPrince żeby wytestować Prodiction bo miałem problemy, bugsplat i od tamtej pory "Please reconnect"

Opublikowano

@offtopic@

wiecie to musze zrobić jak mam

nie znaleziono wejscia procudery  msvcr100.dll ?

Błagaaam :(

Zrobilem nawet teraz flush dns i apply

odpalam customa i nadaaal to samo :<

Opublikowano

@offtopic@

wiecie to musze zrobić jak mam

nie znaleziono wejscia procudery  msvcr100.dll ?

Błagaaam :(

Zrobilem nawet teraz flush dns i apply

odpalam customa i nadaaal to samo :<

to może być problem jakiegoś skryptu, nie pamiętam już dokładnie który to był skrypt ale też miałem taki problem, ładowanie dochodziło do 100% i wywalało mi gre,  po wyłączeniu skryptu wszystko wróciło do normy. btw. pamiętaj żeby mieć skrypt (load).lua jako 1.

Opublikowano

to może być problem jakiegoś skryptu, nie pamiętam już dokładnie który to był skrypt ale też miałem taki problem, ładowanie dochodziło do 100% i wywalało mi gre,  po wyłączeniu skryptu wszystko wróciło do normy. btw. pamiętaj żeby mieć skrypt (load).lua jako 1.

tyle że mi nawet się nie ładuje tylko po wybieraniu champów wywala.

Sprawdziłem twój sposób i niestety nie działa .

Nawet nie zaznaczając żadnego skrypta mnie wywaliło do recconectu.

Opublikowano

A k***a jebcie się wszyscy k***a mać.

Wszyscy gówno wiecie , na jeden problem nie potrafią pomóc.

Te forum to jest jakieś gówno k***a.

Opublikowano

kuraw o co ci chlopie chodzi to nie jest forum informatyczne tylko cheaty/boty/bugi itp .... jak masz jakies ale to nie pisz tu tematów możemy ci pomóc w wybraniu skryptu naprawieniu latwego bugu czy nawet trudniejszego jak ktos ma wiedze ale nie ze wszystkim ci pomożemy jeśli nic ci tu nie pomogło to masz problem idz na forum typu Informatycznego które zajmuja sie naprawa takich rzeczy i tyle ....

po 2 ogólnie forum nie popiero piractwa są tylko wyjątki i nikt nie musi ci w tym pomagać jeśli nie toleruje enforce vipa ... kup sobie vip a nie pierdol że ci nie działa a jak nie to reinstaluj windowsa zrób all od nowa i tyle ...  jak ci sie nie podoba to wypad z forum i bye

ja mam kupionego vipa i nie żałuje w porównaniu do enforce nie ma żadnych bugsplatów czy innych bugów 

Opublikowano

I wie ktoś jak pomoc odnosnie @topic  ?

kuraw o co ci chlopie chodzi to nie jest forum informatyczne tylko cheaty/boty/bugi itp .... jak masz jakies ale to nie pisz tu tematów możemy ci pomóc w wybraniu skryptu naprawieniu latwego bugu czy nawet trudniejszego jak ktos ma wiedze ale nie ze wszystkim ci pomożemy jeśli nic ci tu nie pomogło to masz problem idz na forum typu Informatycznego które zajmuja sie naprawa takich rzeczy i tyle ....

po 2 ogólnie forum nie popiero piractwa są tylko wyjątki i nikt nie musi ci w tym pomagać jeśli nie toleruje enforce vipa ... kup sobie vip a nie pierdol że ci nie działa a jak nie to reinstaluj windowsa zrób all od nowa i tyle ...  jak ci sie nie podoba to wypad z forum i bye

ja mam kupionego vipa i nie żałuje w porównaniu do enforce nie ma żadnych bugsplatów czy innych bugów 

masz vipa i  jesteś w silverze ? hahahahahahahaha pozdrawiam cię serdecznie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...