Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek pisze że cheat nie jest mój i nie odpowiadam za banowane konta.

W paczce znajdują się 2 cheaty.

Pierwszy opisze GRP Haks.rar. W paczce znajduje się cheat jak i program do jego uruchomienia. Cheat jest na brak odrzutu.

Sposób uruchomienia:

1. Wypakuj wszystkie pliki z archiwum GRP Haks.rar do jednego folderu.
  2. Uruchom GRP (nie luncher tylko gre).
  3. Zminimalizuj GRP.
  4. Uruchom program dany w paczce który nazywa się Winject.
  5. W pierwszym polu wybieramy GhostReconPhantoms.exe. (ss poniżej)
  6. W drugim polu wybieramy norecoil.dll. (ss poniżej)
  7. 7a710ca2bcec570cmed.png
  8. Klikamy Inject (+).
  9. Czekamy na wyświetlenie się okienka z napisem SUCCESS.
  10. Klikamy OK w okienku SUCCESS.
  11. Gramy

Drugi cheat znajduje się w paczce SimpleLS.rar. Cheat ten polega na zrobieniu laga dzięki któremu możemy niezauważeni przekraść się na plecy wrogiej drużyny.

Sposób użycia w grze:

1. Chowamy się za osłonę.
  2. Pauzujemy połączenie.
  3. Przebiegamy na plecy wrogiej drużyny.
  4. Wznawiamy połączenie.

Sposób instalacji:

1. Wypakuj paczkę SimpleLS.rar do dowolnego folderu.
  2. Uruchom program jako administrator.
  3. Teraz skonfiguruj go do swoich potrzeb klikając kolejno Options--->Hotkeys. (ss poniżej)
  4. 3e55ca6d582e36bfmed.png
  5. Otworzy się okno Hotkeys.
  6. Klikamy na pierwszy przycisk zaznaczon na ss. (ss poniżej)
  7. c7b2e9934570e133med.png
  8. Klikamy przycisk na klawiaturze którym będziemy blokować połączenie.
  9. Klikamy na drugi przycisk zaznaczon na ss. (ss poniżej)
  10. 021006e029422a09med.png
  11. Klikamy przycisk na klawiaturze którym będziemy wznawiać połączenie.
  12. Klikamy Save
  13. Włączamy GRP
  14. Gramy

Download: (Nie ma żadnego wirusa nawet jak wam powie to Avast, McAfee lub Kaspersky)

http://www40.zippyshare.com/v/45018281/file.html

Skan: (Wykrywa wirusy tak jak przy każdym cheacie)

https://www.virustotal.com/pl/file/b62ee633b6cb94a5f89c4ee5d2ff6b90f2300905de3012449707b0e999ffc707/analysis/1405201968/

Jak ktoś nie umie uruchomić to jego problem. Postarałem się to wytłumaczyć najprościej i rzetelniej jak umiałem. I jeszcze raz: nie odpowiadam za banowane konta.

Opublikowano

Co wy gadacie. LS dziala wysmienicie, co prawda juz stracilem RECON 25 Tier, ale LS działa :D

LS- Ustawcie sobie np pod ALT:ON & ALT:OFF  i chyba nie musze tłumaczyć ock ? :P

BTW: Jak wicie na STEAM rozdają free StarterPack do wszystkich 3 klas, dzieki BUGowi na steam mam teraz 200+ dni 50% Exp/Kasa :D

Opublikowano

@Mr_Fire, ale po co ich używać? Co to za gra kiedy inni grają uczciwie, a kilku takich #%@$ oszukuje... lub odwrotnie ;_;

Ostatnio brak czasu i utrudnienia...

...+ Java liżę xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Mr_Fire, ale po co ich używać? Co to za gra kiedy inni grają uczciwie, a kilku takich #%@$ oszukuje... lub odwrotnie ;_;

Niczego nie zmienisz, nie wiem po co stworzyłeś tutaj konto.  SkayKand napisał że będą bany. Ale nie musisz nam tego przypominać. 

W każdej grze będą cheaterzy, więc nie powinieneś grać w gry online. Czy jednak będziesz? Ja tam nie wiem, nie czytam w twoich myślach  :mellow:

Dużo razy widzę twoje komentarze z takim samą opinią. Mr_Fire dobrze powiedział.

Opublikowano

zeby przerwac połonczenie i przedrzec sie za plecy wroga trzeba rozlonczyc neta ja mam latwo bo odlanczam wi-fi jednym klawiszem na kompie i wlanczam dzieki trybowi samolotowemu ale to daje od 10 do 12 secund pozatym gra sie toczy wiec trzeba byc gdzies zchowanym bo moga cie zabic dobre tojest doo zucenia granatow albo na snajperce bo paulzujesz trach w lep i wlaczasz wi fi potem jak cie lonczy jestes scopwany a facet zgon :)

Opublikowano

A ja mam tak że kiedy nacisnę przycisk ustawiony w lag switchu, to tylko moi członkowie się zatrzymywają. A nie przeciwnicy :(, wie ktoś dlaczego?

PS: Też działa mi tylko lag switch

Opublikowano

No ładnie, widzę, że moje hacki przewalacie bez mojej zgody. Ponadto ten hack nie jest darmowy. Proszę usunąć to z tematu. (SimpleLS)

Opublikowano

@Capa

Nie bawisz się już w charytatywne udostępnianie lag swicha? hehe.

Pamiętam jak sam wrzucałeś do swojego tematu te cheaty ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

@ZeuSio Z całego serca chciałem udostępnić Wam darmowego hacka, ale dostałem bana za dodaniu linku w adf.ly, po kilku dniach od zdjęcia blokady znowu dostałem bana za to samo (a nic nowego nie dodawałem), więc poszedłem w innym kierunku. Wszystkie wersje wydane do testów zostały już zdjęte i w tym momencie upublicznianie wersji pliku z/bez zał. licencji jest zwyczajnym "piraceniem". To co było darmowe niekoniecznie musi pozostać darmowe. Raz jeszcze proszę administrację o interwencję.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

po co komu chack na lag jak mozna samemu zrobic laga i kolego bez urazy ale ja metody lagow wykorzystuje juz z ponad 2 lata i dlugo to testowalem a ze program napisales dla innych to twoja sprawa ale lagi sa darmowe w grze i jak ktos ma leb to moze sobie do klawisza klawiatury obojetnie jakiego tylko takiego co w grze nie przeszkadza przpiszc skrot połąnczenia sieciowego i sobie go łanczac i wyłanczac podczas gry np kl f12 lun tab

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...