Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z enforce vip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z enforce vip ktoś pomoże ?

odpalam evadee load.lua + cassio whooping release i wywala bugsplata nw o co chodzi jak włączam skrypty z vprediction to nie mam problemu a jak z prodiction to wywala splata wczesniej normalnie chodzilo mam wersje 

robilem mozliwosci takie jak :

usuniecie bola z appdata i z rejestru 

sciagnalem paczke od albicoovloda i to samo wgrywalem luckeyboy89.reg

ktos pomoze ? byc moze cos z prodiction czy co innego

dzieki za odp dam lajki :D

Opublikowano

mam to na du couteau Couteau mam obfuscated.lua:133 attemt to index global '_ScriptNameFile' (a nil value) co reph3at

a 2 cassio korzysta vprediction słabo trafia skille q

ale cw mi działało nw co sie zjebało ktos jeszcze pomoże ?

Opublikowano

Nie jestem dobrze obeznany w tym jeszcze ale czytam sobie i myślę , że wgraj Prodiction  1.2 tak mi się wydaję.

Opublikowano

W SourceLib.lua zjedź na sam dół i usuń wszystko począwszy od  "-- Temp fix for Prodiction". Mi pomogło.

Opublikowano

A może spróbuj go usunąć znaczy zrób sobie kopie zapasową . I wtedy sprawdź i czy odpalasz enforcaVIP'a jako administrator i czy ci do gry injectuje ?

Opublikowano

sbtw słuchaj teraz to się zatrzymuje na 70% sprawdzam na custom wywala nw co sie pojebalo nie bylo mnie tylko 2 dni wczesniej smigalem dodam ze wszystkie skrypty vpred dzialaja prod zaden, jak juz pisalem kata gralem velkozem casssio ale z vpred wiec moze ktos jeszcze ma pomysła ? dalej czekam 

grenada bol injectuje normalnie pisze sucessfly czy jakos tak gralem kata przed chwila cos innego

Opublikowano

W SourceLib.lua zjedź na sam dół i usuń wszystko począwszy od  "-- Temp fix for Prodiction". Mi pomogło.

Nie wiem w jakim SourceLib masz taka Linijke ale OK.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

CW i wszystkie skrypty od Freelo od jakiegoś czasu sprawdzają HWID.

Od razu co do błędu z klawiaturą, wystarczy na tą chwilę wyjebać wszystko co jest związane z prodiction w sourcelibie.

QUhIR7.png

Opublikowano

z evadee też nie dział wieć to nie wina tego .. blibliteki wszystkie zaktualizowane albicoovlod otworz sourcelib w bolu w edit scripts na samym koncu taka lininjka temp fix prodiction

w kazdym razie czekam na dalsze odpowiedzi co macie za pomysły :D przedtem działało :(

ale rozumiesz hehem ze mi dochodzi do 70% albo 80% i wywala bugsplata i dalej nic przedttem dzialalo 2 dni temu nw wyjechalem tylko potem wlaczam i cos takiego mam paczke od albicoovload wyjebal ta ostania linnijke z prodciction co ktos wyzej napisal

Opublikowano

z evadee też nie dział wieć to nie wina tego .. blibliteki wszystkie zaktualizowane albicoovlod otworz sourcelib w bolu w edit scripts na samym koncu taka lininjka temp fix prodiction

w kazdym razie czekam na dalsze odpowiedzi co macie za pomysły :D przedtem działało :(

ale rozumiesz hehem ze mi dochodzi do 70% albo 80% i wywala bugsplata i dalej nic przedttem dzialalo 2 dni temu nw wyjechalem tylko potem wlaczam i cos takiego mam paczke od albicoovload wyjebal ta ostania linnijke z prodciction co ktos wyzej napisal

O k***a serio, nie wiedzialem, ze trzeba otworzyc ten plik.

W Notepad++ szukalem wszystkiego zwiazane z Prodiction i nie mam takiej linijki Temp fix prodiction, wyslij mi swoje SourceLib na pw.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jak wychodziły jakieś fixy w formacie league of legends.exe to wklejałeś je ?

I czy robiłeś wcześniej backup czy nie ?

Spróbuj z jednym skryptem wbić do customa.

@Edit

Albo wgl. bez tylko z włączonym zoom hackiem w BoL'u.

QUhIR7.png

Opublikowano

hehem chyba tu lezy problem bo wklejałem jakies fixy z lol.exe do rads solutions i project a nie mam backupu dobra poszukam oryginalne i dam znac zoom hack w bolu działa na custom jak mowie wbilem ze skryptem rttc i tez wywala a np taki velkoz z vprodiction wchodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...