Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Chciałbym zaoferować osobom mającym umiejętności i dużo czasu pomoc finansową przy tworzeniu serwera.

To tak, jestem w stanie zaoferować opłacenie serwera testowego, gdzie będzie można działać, do tego reklamę i wszystko inne co wymaga wkładu finansowego. Pomogę również przy tworzeniu jeśli pojawi się problem, choć nie chciałbym się wtrącać za bardzo w to, co ktoś robi, to jednak będę miał nad wszystkim oko, jako, że trochę w tym siedzę.

Wymagam okazania dowodu osobistego, żeby wiedzieć z kim robię, do tego chociaż te 16 lat, ale jeśli ktoś ma pojęcie to niech pisze. Mile widziana jakaś ekipa, która ze sobą działa, ale nie ma finansów na realizację swojego planu.

Zyski są zależne od obrotu, ale wszystko do umówienia. Kontakt tutaj lub na PW.

Opublikowano

Krótko i na temat, a w dodatku robi ten tekst dobre wrażenie.

Dlatego mogę śmiało polecić i życzyć Ci znalezienia dobrych ludzi.

Opublikowano

Dzisiaj ciężko znaleźć dobrych ludzi(nie chodzi mi tutaj o umiejętności). Z tekstu wynika, że szukasz osób na dłuższą metę. Powodzenia w szukaniu osób :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...