Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywalność "Pelerynek"

oski121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie jaka jest wykrywalnosc pelerynek ze np. Expie sam recznie ale pomagam sobie pelerynkami z M2boba badz kamera wiem ze zwykly gracz mi moze naskakac bo moge miec te "Pelerynki" niby ale jak to jest z logami itp. czy ktos za to dostal bana ?

Opublikowano

Nie, oni i tak mają na to wylane. Nikt cię nie zgłosi to możesz ich spokojnie używać, ja bana nie wyłapałem jeszcze nigdy do tej pory.

5v19hx.png

Opublikowano

ja dostałem. lurowałem pelerynkami z moda, po około godzinie komunikat, że ktoś się zalogował na moje konto i ban forever. po napisaniu do supportu otrzymałem odpowiedź, że zostało to sprawdzone i na moim koncie nigdy nie było pelerynek, więc jakoś mogą do tego dojść.

Opublikowano

ja dostałem. lurowałem pelerynkami z moda, po około godzinie komunikat, że ktoś się zalogował na moje konto i ban forever. po napisaniu do supportu otrzymałem odpowiedź, że zostało to sprawdzone i na moim koncie nigdy nie było pelerynek, więc jakoś mogą do tego dojść.

Serio żeby sprawdzić czy masz pelerynki to wchodzili ci na konto? Ja p******e... co to za serwer był?  o.O

@top

Ciężko za takie coś dostać bana, jednak wszystko jest możliwe, więc zawsze lepiej mieć się na baczności.

Opublikowano

Jeśli się nie myle to oni nie maja prawa ci wbić na konto ale mogę się mylić.

Nie dostaniesz bana. Jedyny sposób jaki będzie im się chciało sprawdzać to przetelepprtowanie do m2 do stajni i sprawdzenie jak twoja postać będzie reagować. Skoro ty będziesz w grze a nie BOT to bana nie wylapiesz

Opublikowano

Nie słyszałam jeszcze o przypadku, żeby ktoś z zespołu wchodził na konta graczy. Podejrzewam, że na sprawdzenie tego czy masz pelerynki znaleźliby jakiś inny sposób. Niemniej jednak jeżeli chcesz spokojnie korzystać z mod'a zaleca się byś nie oddalał się na zbyt długo od komputera. Nie wiem jakie prawa mają poszczególni Mistrzowie Gry, ale podejrzewam, że po zabiciu Cię i Twojej zerowej reakcji długo nie zastanawialiby się co z Tobą zrobić ;)

Opublikowano

W ogóle gdy używasz moda z głową to nie dostaniesz banika przez długi czas, nie polecam odchodzić od komputera gdy bot jest włączony + włącz wykrywacz GM

Opublikowano

Serio żeby sprawdzić czy masz pelerynki to wchodzili ci na konto? Ja p******e... co to za serwer był?  o.O

@top

Ciężko za takie coś dostać bana, jednak wszystko jest możliwe, więc zawsze lepiej mieć się na baczności.

TBD. ale nikt na moim kocie chyba nie był, bo sekunde po tym logowałem się (autologin w modzie) i już było zablokowane, więc nie mógł nikt siedzieć.

W ogóle gdy używasz moda z głową to nie dostaniesz banika przez długi czas, nie polecam odchodzić od komputera gdy bot jest włączony + włącz wykrywacz GM

wiem, na Etolinie wbiłem na modzie 65lvl w niecałe 2 tygodnie + praktycznie 24/7 laptop stał włączony i piłki boty dropiły i nie dostałem bana. :P no, teraz mam na 2 tygodnie, ale to nie za moda tylko za kilkukrotną obraze GM. :D co do wykrywacza GM.. chwile postała obok jakaś postać, później wykryło GM i kilka sekund po tym ban. czyżby GM najpierw podchodził prywatną postacią? takie zabezpieczenie przed wykrywaczem. ;d

Opublikowano

W multihacku od kamera tez jest autolur i jest wykrywalny, wiem sam po sobie. Najlepiej odpalic sobie bsa by unpublished i tam pogrzebac w ID zmianek i da rade niewykrywalnie uzywac autopel.

2lj00au.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...