Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypt Pandora's Box 1.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić skrypt na puszkę pandory :D

Nazwa : Pandora's Box

Opis : Ten skrypt dodaje na nasz serwer puszkę pandory m.in. smocze jajko na które jeżeli klikniemy robi się losowa rzecz rzeczy będę dodawał co następną wersję

W większości to są trolle i jest mała szansa na dropnięcie fajnej rzeczy

Skrypt By me :SzaryGuy

Cały kod:

http://pastebin.com/LWp5E4Zz

Brak uprawnień !

Aby skrypt działał poprawnie potrzebujemy skript +

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skript/forum/misc/59406-latest-sk-query-3-0-0-0-snapshot-destroyer4017s-addons/

Ten Skript + pasuję do wersji Skript 2.1.2

Opublikowano

Bardzo ciekawy skrypt. Mam do cb prośbę możesz mi napisać ten skrypt tylko że tą puszkę można otworzyć na jednym świecie w moim przypadku było by to Sky World. Dzięki ziom. Jeśli zrobisz to, to dam ci największego plusa w mpc forum.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Popatrzę jutro i się odezwę. Ale i tak skrypt się mi przyda!

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Dziękuję skrypt jest głównie do zabawy a później dodam generowanie się takich puszek w losowych miejscach na odpowiednim lvl :3

Opublikowano

Coś nie tak z linijką w której jest wyraz hugeexplosion

Opublikowano

Coś nie tak z linijką w której jest wyraz hugeexplosion

Mnie ogólnie wszystko działa więc nie wiem co masz do pluginu :P.

Opublikowano

Mnie ogólnie wszystko działa więc nie wiem co masz do pluginu :P.

Mnie też działa jak usunę linijkę w której znajduje się napis "hugeexplosion"

@ Edit 

Jednak nie wszystko działa tak jak powinno, gdy otwieram i trafię na make player execute command "/clearinventory" na przykład) to pisze, że nie mam dostępu do tej komendy o co chodzi?

Opublikowano

Zapewne gracze nie mają dostępu do tej komendy a ja chwilowo nie mam jak testować ponieważ cały minecraft non premium zyczu mi się zjebał 

Musisz mieć skript + starego ja też go nie mam bo go skasowałem i nie wie skąd pobrać 

Opublikowano

Masz tu skript plus:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skript/forum/misc/59406-latest-sk-query-3-0-0-0-snapshot-destroyer4017s-addons/

To niby jak mają działać te komendy z cleaninventory i kick dla gracza? Przecież nie dam im tych permisji.

Opublikowano

i to jeszcze nie działa, i tam gdzi clear player inventory to podczas /sk reload all występuje błąd czy nie powinno być tak: clear the player's inventory

make player execute command "/effect %player% clear"

Opublikowano

Źle wytabowłeś ;D

Opublikowano

Ale sb nieźle przerobiłem ten twój skrypt ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...