Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co powiedzie o romach(zeby nie powiedzieć gnoje,brudasy, cygany)

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, co powiecie na temat cyganów? jak tam u was w mieście ?
U Mnie w mieście to jest sieka, dzisiaj wychodze z psem, podbija to Mnie dwójka przy kurczonych cyganów(po 20 lat może mieli) i mi mówią ''zimi rimi ti szala maka pata lama tara zi pi '' to mu niegrzecznie mówię ''paszoł won'' i idę dalej a Oni dalej ''zimi riti ti szala maka pata lama rara zi''

Btw. rasizm co do cyganów też jest w skali rasizmu ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

U mnie w Jastrzębiu-Zdroju jest spoko. Co jakiś czas jakiś alkoholik się wydrzę w nocy, lub jakaś grupka bandziorów, a tak, to u mnie spoko.

bez gif

Opublikowano

Najczęściej widuję pod kościołem combo matka + "chore dziecko", ogólnie to u mnie na osiedlu nie ma żadnych, mają jakieś baraki na przedmieściach.

Opublikowano

U Mnie to cyganów gonią bardzo.
U Mnie na śląsku najmniejszego brudasa kładą przy grubie(kopalni) na torach, maszynista hamuje a Ci kradną węgiel 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

U Mnie to cyganów gonią bardzo.

U Mnie na śląsku najmniejszego brudasa kładą przy grubie(kopalni) na torach, maszynista hamuje a Ci kradną węgiel 

No to gdzie mieszkasz?

bez gif

Opublikowano

Mieszkam w Katowicach

:O - ja tam jeżdżę z moją siostrą do lekarza, do tej kliniki - budynku 8-piętrowego.

A tam w tych Katowicach coś słyszałem, że dużo BEZDOMNI mieszkają na dworcach, itd.

bez gif

Opublikowano

Wszyskie brudasy są w świetle prawa bezdomne

No, np. to: 

bez gif

Opublikowano

@up 

To przepraszam. 
No Chorzów- Katowice-Załęże, tam jest kumulacja brudasów

Najgorzej na śląsku jest w zabrzu(podobno) i Katowice-(tzw) Utyman. Na utyman trafia się po więzieniu, jak sie nie płaci itp

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie ma tych brudasów u mnie w miejscowości, ale obok. Czerpią zasiłki itd a gówno robią. Jeśli  jest sam to nie fika, jeśli w grupie to wszyscy cwaniaki. Wkurwiają mnie, czemu ich nie wypierdolą z Polski ? 

Deus vult

Opublikowano

Bo żyjemy w pierdolonym kraju, w pierdolonej europie gdzie się k***a zapierdala na to by brudas dostawał 700zł zasiłku + te 200 zł za każde dziecko, taki brudas napierdoli 7 dzieci i żyje lepiej niż Ja, bo po odliczeniu kasy za opłaty itp to wychodzi mniej niż cygan dostaje, bo i tak przecież nie zapłaci za mieszkanie 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że żebrzą na jedzenie, a potem widzę ich z chipsami i colą w łapach. Albo żebrzą, bo nie mają za co dziecka utrzymać, patrzysz... a tu za 2 tygodnie 2 nowe. F**k logic.

Opublikowano

Dlatego znajdzie się w końcu jakiś prawicowy-narodowy polityk który wygra wybory i zrobi porządek. Nie chodzi Mi o narodowca jak te skiny itp, tylko po po prostu jedna zasada -nie jesteś polakiem? nie pracujesz ? jesteś na garnuszku państwa ? - WYPIERDALAJ !

Edit

@up 
Miło Mi że odezwał się jakiś wpływowy mpcforumowicz 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Bo żyjemy w pierdolonym kraju, w pierdolonej europie gdzie się k***a zapierdala na to by brudas dostawał 700zł zasiłku + te 200 zł za każde dziecko, taki brudas napierdoli 7 dzieci i żyje lepiej niż Ja, bo po odliczeniu kasy za opłaty itp to wychodzi mniej niż cygan dostaje, bo i tak przecież nie zapłaci za mieszkanie 

Jeszcze pamiętam z gimnazjum ze te k***y dostawały książki zapewne nowe koszt 600zł + , chodziły tydzień potem sprzedali. Najchetniej by jaką bombę  wyjebał na tych brudasów i zrobił przysługę narodowi.

Deus vult

Opublikowano

Chodziłem w gimbie na obiady, to k***y wybrzydzały.. twardy kotlet, ziemniaki chujowe, nie bd tego jadl ..

A tu taki tam żarcik
Przychodzi cyganka do lekarza, mówi co jej dolega itp itd
-To Pani doniesie próbki kału, moczu i krwi

- to Ja zostawię majtki 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To znaczy to jest tak na pomorzu jakiejs tam plagi nie ma , ale sa i wiekszosc z nich to naprawde brudasy i popierdolone cweluchy.

Dodatkowo strasznie nie szanuje kilk ich tradycji.

Ale znam grupe romów , naprawde spoko i ogarnietych wariatow. Dlatego , oprucz tego ze utarło sie tak ze to same brudasy , to sa tez normalni.

Opublikowano

Jak pracuje jak normalny-biały człowiek to spoko, ale jak chodzi na zasiłku to mam ochotę mu wypierdolić 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak pracuje jak normalny-biały człowiek to spoko, ale jak chodzi na zasiłku to mam ochotę mu wypierdolić 

Odebranie zasiłku nic nie da, to błędne koło zaczną kraść. Eksmisja i to szybka. 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...