Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 pl skrzynia ucznia / mistrza - PYTANIE

kalmafiozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, dlaczego jak zrobiłem postać przed dodatkiem tych skrzyń ucznia ja ich nie mogę mieć?? Nie mam w ogóle tych skrzyń w eq, a powinny być, dlaczego starsi gracze mają być poszkodowani?

Opublikowano

Bo tak działa gameforge mój drogi. Oni nam (starszym graczom) tego nie wynagrodzą, powstało to aby zachęcić nowych graczy do wydawania pieniążków w IS, ale się odbiło to na nich bo dużo graczy odeszło sprzedając swoje konta na PEELU <3

Opublikowano

Robią wszystko by zdobywać nowych graczy, a starych mają gdzieś. Nic na to nie poradzisz.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Robią wszystko by zdobywać nowych graczy, a starych mają gdzieś. Nic na to nie poradzisz.

Zanim się obejrzymy zrobią następną fuzje serwerów połączą 5 serwerów w jeden a TBD zostawią i tak w kółko i w kółko, aż wyciągną naszą kasę z portfeli.

Opublikowano

Zanim się obejrzymy zrobią następną fuzje serwerów połączą 5 serwerów w jeden a TBD zostawią i tak w kółko i w kółko, aż wyciągną naszą kasę z portfeli.

A tak na dobra sprawię to po jaką cholerę była ta fuzja potrzebna skoro i tak nowe serwy robią? (TBD mam na myśli) :) Ogarnij GF....

Opublikowano

Spójrzmy prawdzie w oczy... Metin w zasadzie dąży do kompletnego upadku. Jak wiadomo sama gra dla wielu osób stała się monotonna, a w między czasie pojawiło się masę nowych gier. Łączenie serwerów, skrzynie.. Wszystko po to by zachęcić nowych graczy ułatwieniem i ilością osób. <Przed samą fuzją na niektórych serwerach grało około 100-200 osób, co odstraszało nowicjuszy> Być może Zespół wyszedł z założenia, że osoby już grające zaszły tak daleko, że nie potrzebują pomocy, a skoro już poświęciły tyle czasu na grę to zostaną. Specjalnej logiki w tym nie ma, no ale. Nie śledzę forum Metin2PL, ale może warto złożyć jakąś propozycję odnośnie starych graczy? O ile takowa już się nie pojawiła :)

Opublikowano

Nie śledzę forum Metin2PL, ale może warto złożyć jakąś propozycję odnośnie starych graczy? O ile takowa już się nie pojawiła :)

Takich propozycji było multum, ale administracja to olewała i zamykała tematy z tym związane.

Opublikowano

Takich propozycji było multum, ale administracja to olewała i zamykała tematy z tym związane.

Hajs się zgadzał, więc olali starych graczy całkiem. Jak tłumaczyli odrzucanie takich propozycji? Przecież na tych serwerach gra jednak większość starych graczy. Czyli krótko podsumowując... żeby mieć możliwość skorzystania z ułatwienia jakim jest skrzynia ucznia należy być nowym graczem, bo tylko takimi interesuje się Team... Śmieszne, oni chyba chcą by to już całkiem upadło :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...