Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion - Warto wrócić do gry? Najlepsza postać do pvp?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dawno nie grałem w aiona. Chciałbym sie dowiedziec jaka jest najlepsza postać pod pvp. Czy waszym zdaniem warto wrócić do gry i co najważniejsze czy gra jest wolna od cheaterów, botów, skryptów, hacków itd. Nie chce znów się denerwować że ja sie staram cały czas a jakieś dziecko odpali jakiegoś bota na całą noc i jest lepszy odemnie.

Opublikowano

Wydaje mi się że każda postać jest dobra w PvP, wszystko zależy od tego jak ją ogarniesz. Jako postać na powrót polecałbym barda, ma dobry dps, posiada dużo "przeszkadzajek", ma skille na regeneracje hp i many.

Czy opłaca się wracać? Tak, pomimo zablokowania możliwości sprzedania gold packa innemu graczowi gra sporo ludzi. Co do programów ułatwiających grę to są na pewno jednak jak gram kilka miesięcy nie spotkałem się ani razu z nimi

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Wydaje mi się że każda postać jest dobra w PvP, wszystko zależy od tego jak ją ogarniesz. Jako postać na powrót polecałbym barda, ma dobry dps, posiada dużo "przeszkadzajek", ma skille na regeneracje hp i many.

Czy opłaca się wracać? Tak, pomimo zablokowania możliwości sprzedania gold packa innemu graczowi gra sporo ludzi. Co do programów ułatwiających grę to są na pewno jednak jak gram kilka miesięcy nie spotkałem się ani razu z nimi

A osoby używające programów ułatwiających grę po jakim czasie będą zbanowane?

Opublikowano

Nie mam pojęcia. Próbując kiedyś zmienić proxy do nabicia kilku aion coinów za pomocą super rewards dostałem bana natychmiast

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

A osoby używające programów ułatwiających grę po jakim czasie będą zbanowane?

Na forum Aiona ludzie twierdzą, że GM nie ma wcale w grze, a support rozpatruje zgłoszenia "po łepkach", w dodatku po tygodniu, dwóch od zgłoszenia. Sama nie wiem, jak to wygląda, nie miałam do tej pory do czynienia z administracją.

Co do Twojego pytania z tematu: Aion nie jest wolny od botów i oszustów. Jest ich pełno, a administracja sobie nie radzi.

http://board.pl.aion.gameforge.com/board3-aktualno%C5%9Bci/board8-newsy-gra/3323-walka-z-oszustami-runda-2/

http://board.pl.aion.gameforge.com/board23-aion-gra/board24-og%C3%B3lna-dyskusja/3254-zbiorczy-temat-dyskusja-na-temat-zmian-z%C5%82otych-pakiet%C3%B3w-w-aion-shopie/

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...