Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerami dedykowanymi

Grobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Od trzech dni nie mogę zagrać za żadnym dedykowanym serwerze. Calosc zatrzymuje sie na poczekalni . Mam GO od 5 dni, no i dwa dni grałem normalnie i potem przestało działać. Ustawień nie zmieniałem.  Na serwerach prywatnych i botach działa. Jedyny problem w tym, ze nie mogę zagrać turniejówek i dmów z którymi się łączy poprzez wyszukiwarkę. Dodam parę ssów wink.gif .

Na tym się kończy moje szukanie serwerów. Dalej nic nie idzie.
1. http://iv.pl/images/...58797616324.jpg
2. http://iv.pl/images/...03810373297.jpg

Prosiłbym o pomoc i z góry dziękuję smile.gif

PS. Sprawdzalem spojnosc plikow, z internetem jest wszystko w porzadku.
Serwery wyszukiwane przez gre nie dzialaja np. przy szybkiej grze spolecznosci nie dziala, a przy zwyklej grze spolecznosci, gdy podam ip dziala.

Opublikowano

Najbardziej by mi pomogło jak byś film nagrał - ponieważ nie tak łatwo określić czemu cię wywala

graphic.png

Opublikowano

Wywala mnie tylko jak zminimalizuje i wlacze tysiac stron w przegladarce ;d . Moge opisac to w punktach. Filmik zbedny ;d

1. Wlaczam GO'a
2. Graj
3. Gry turniejowe np.
4. Dolacza do poczekalni
5. Wyszukuje... No i to trwa w nieskonczonosc.

Jak wezme szybka gre spolecznosci to wyskakuje ze nie udalo sie polaczyc z serwerem.
Lubie kazda cenna podpowiedz ;).

Opublikowano

Narazie co mi na myśl przychodzi to

1. Możesz mieć bana na turniejowe mecze

2. Nie wybrałeś map w turniejowym

graphic.png

Opublikowano

Bana raczej nie mam, ale tak dla pewnosci, jak moge sprawdzic czy na pewno nie jestem zbanowany?
Z mapami kombinowalem na kazdy sposob. Zaznaczalem po jednej, wszystkie, roznie.

Opublikowano

Gdzie znajde to SteamUI.dll? W C/Windows/System32 go nie ma. Wkleic go tam recznie? Mam windows 8 ;).

Wgralem SteamUI.dll do C/Windows/System32 i chyba to sprawilo ze zaczela mi dzialac szybka gra spolecznosci. Ale turniejowki nadal sie nie wlaczaja ;/ .

Opublikowano

Gdzie znajde to SteamUI.dll? W C/Windows/System32 go nie ma. Wkleic go tam recznie? Mam windows 8 ;).

Wgralem SteamUI.dll do C/Windows/System32 i chyba to sprawilo ze zaczela mi dzialac szybka gra spolecznosci. Ale turniejowki nadal sie nie wlaczaja ;/ .

SteamUI.dll lub .dlll powinienes miec w plikach w steamie.

Opublikowano

Wyszukalem pod nazwa steamui caly dysk no i na screenie pokazane co mam. wywale caly folder public. w edycji dam efekt ;).

@Znalazlem jednak steamui.dll w folderze steama. Wywalilem go i public. Niestety problem nie zniknal ;/.

post-362543-0-81475000-1405298998.png

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...