Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić czy mi pójdzie gra?

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osób pyta, czy "pójdzie mi ............." ja mam na to sposób :)

Co prawda nie ma tutaj jeszcze FIFY 15, ale są wszystkie inne gry

1. Wchodzimy na stronke http://www.systemrequirementslab.com/cyri

2. Klikamy w "Select a game from the list" i wpisujemy gre, którą chcemy sprawdzić. W moim przypadku będzie to FIFA 14 i klikamy w "Can you run it"

754921405187721969800.png

3. Wyskoczy nam okienko. Automatycznie zaznaczone jest "Automatic detection" radzę tego nie zmieniać, i klikamy "Start"

299891405187721969800.png

4. Wyskoczy nam kolejne okienko, wystarczy tutaj poczekać. Może się wyświetlić coś takiego:

944291405187721969800.png

Wtedy zaznaczamy ten kwadracik i klikamy "Run"

5. Gdy skończy skanować powinno się wyświetlić takie coś:

370531405187721969800.png

Gdy mamy fajke pod napisem "Minimum" to znaczy, że spełniamy minimalne wymagania, jak pod "Recommended" to że spełniamy wymagania rekomendowane.

6. Niżej mamy tabelke z wymaganiami. Możemy sobie sprawdzić minimalne i rekomendowane wymagania porównane do naszych. Jeśli mamy na niebiesko oznacza to, że spełniamy wymagania. Jeśli na czerwono, to nie spełniamy.

714001405187721969800.png

To by było na tyle. Dziękuję :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Tak trudno sprawdzić wymagania gry i porównać ze swoimi chodzby w właściwościach PC'ta? O_o

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

Tak trudno sprawdzić wymagania gry i porównać ze swoimi chodzby w właściwościach PC'ta? O_o

Niektórzy nie wiedzą co mają w piecyku, a nawet jakby wiedzili to możliwe, że nie wiedzą czy ten podzespół jest równy/słabszy/lepszy od wymaganego.

TuByłaSygnatura.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomimo że strona już dość popularna i istnieje już kilka podobnych, opisałeś to bardzo dokładnie i przejrzyście. Oprócz tego serwisu mogę jeszcze polecić game-debate na którym również możemy poddać testowi nasz sprzęt (http://www.game-debate.com/can-I-run/) . Napewno niektórym się przyda, odemnie plus za temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...