Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Hack 5th slot

Madziaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamietam x miesciy temu byl na forum hack ktory dawal tylko 5 slot. Czy ten projekt upadl?

Opublikowano

Ja bym tego projektem nie nazwał.

Autorem był @login989

Z tego co widzę zaprzestał on robienia hacków.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Kurcze, przydalby sie on bo jeszcze kiedy gralam nie musialam kupowac premki tylko 5 slocik i jazda :D

Opublikowano

A MOGŁBY KTOS na szybko zrobic takiego hacka :D ?

"Na szybko" Aha, idź lepiej spać.

Nie ma już owego hacka.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@Madziaa

Owszem, zaprzestałem robienie cheatów, ponieważ to jest bez sensu, nie daje radości mnie, ani innym na forum, ponieważ mało kto z tego i tak korzysta, jak widać tak bardzo cheaty w tym dziale są potrzebne, że już nawet nie ma do niego działu... Jeśli znajdę jakieś aktualne adresy to podeśle ci 5 slot na PW.

Opublikowano

@AdrenalinaPL no wlasnie Siro mi nie dziala ;/ a mam wszystko co potrzeba i zawsze wszystko dzialalo.

Spróbuj odpalić z innym injectorem.

Adrenalina :D jako, że kiedyś robiłeś hacki mogłbyś zrobić tylko taki z 5 slotem ? :D

Proszęę

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...