Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty i full cap

EasyDead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ma ktoś może jakąś fajną propozycje but do 300 zł max? Mają być bardzo wygodne i wytrzymałe przede wszystkim. I do tego polecacie jakiś full cap fajny? :) I tani by był :)

Opublikowano

Ja sobie teraz kupiłem Nike SB Zoom Stefan Janoski CNVS Rainbow. Mogę ci powiedzieć że są wytrzymałe i unikatowe. :P Jeśli nie lubisz takich kolorów albo raczej nie lubisz oczoje*nych butów to polecam zwykłe czarne. Na full capach się nie znam więc ci nie pomogę. ;)

Opublikowano

A co   koleszkom pedale j****y 

Dobra dobra, full cupa nie mogę nosić? W rurkach nie chodzę, już k***a full cap to p****? Na siłownie rok chodzę, słucham rapu itd. i jeszcze mnie będziesz od p****ów wyzywał? Bo co bo lubię full capy?

Ja sobie teraz kupiłem Nike SB Zoom Stefan Janoski CNVS Rainbow. Mogę ci powiedzieć że są wytrzymałe i unikatowe. :P Jeśli nie lubisz takich kolorów albo raczej nie lubisz oczoje*nych butów to polecam zwykłe czarne. Na full capach się nie znam więc ci nie pomogę. ;)

Buty fajne ale nie mój styl :D Ja wolę coś za kostke bardziej :D

Opublikowano

W takim razie polecam Vans Alomar. :P Szczególnie granatowe. ;p

Opublikowano

fulkapy dla gimbów, tylko 5panele

Nie tylko dla gimbów :) Mój kolega z siłki ma 25 lat, ma fajny styl, szeroki spodnie, koszulka, fullcap :) Wszystko pasuje do niego i zajebiście tak wygląda. A wy już, że p**** :) Ciekawe co byś zrobił na ulicy gdybyś zobaczył takiego pakera w fullcapie :)

Opublikowano

Nie tylko dla gimbów :) Mój kolega z siłki ma 25 lat, ma fajny styl, szeroki spodnie, koszulka, fullcap :) Wszystko pasuje do niego i zajebiście tak wygląda. A wy już, że p**** :) Ciekawe co byś zrobił na ulicy gdybyś zobaczył takiego pakera w fullcapie :)

Nie sądzisz, że mówienie o swoich kolegach, że "zajebiście wyglądają" nie brzmi dziwnie?

Opublikowano

Ja mam Niebieskiego full capa new era detroit tigers, spoko czapeczka
Adidaski zx'y ?
Vansy podobno wytrzymałe
Conversy nie rozjebalne(moja mama ma 5 lat białe conversy, wdupi je raz do roku do pralki i jak nowe)
Pooglądaj na sklep.sizeer.pl, dobre ceny i 2-3 dni i odbierasz buty w sklepie 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wyśmiał.

7m9a.png

Opublikowano

Hahaha :) Dobra jebane pizdeczki :D Zapraszam powiedzcie to w twarz :) K***a już nawet się ubrać nie można bo już kurwa p**** i c**j wie kto. No ja nie mówię, by ubrać full cap, rurki, vansy, kolczyk itp. Ja po prostu chcę czapke na ryj a w kaszkiecie chodził nie bede. K***a jakie wy cepy to japierdole!

Opublikowano

Hahaha :) Dobra jebane pizdeczki :D Zapraszam powiedzcie to w twarz :) K***a już nawet się ubrać nie można bo już k***a p**** i c**j wie kto. No ja nie mówię, by ubrać full cap, rurki, vansy, kolczyk itp. Ja po prostu chcę czapke na ryj a w kaszkiecie chodził nie bede. K***a jakie wy cepy to japierdole!

tylko pryszcze wyduś przed spotkaniem  <3

Opublikowano

Dobra dobra, full cupa nie mogę nosić? W rurkach nie chodzę, już k***a full cap to p****? Na siłownie rok chodzę, słucham rapu itd. i jeszcze mnie będziesz od p****ów wyzywał? Bo co bo lubię full capy?

Zajebiste argumenty potwierdzające twoją orientację. Pewnie p****.

"Bo co bo lubię full cappy?" Nie, bo lubisz w d***.

Opublikowano

J****y k***a p**** w full kapje, j**** takich leszczy i j**** rap, tego waszego kałena i peje i chuja wie kogo.

Widzę że kolega nie wie co to tolerancja wobec drugiego człowieka. ;) Nie mam zamiaru się kłócić, bo to do niczego mądrego nie prowadzi, ale chce ci uświadomić że nie każdy chce być szarakiem. Mam nadzieję że dobrze to zinterpretujesz. Pozdrawiam ;)

Hahaha :) Dobra jebane pizdeczki :D Zapraszam powiedzcie to w twarz :) K***a już nawet się ubrać nie można bo już k***a p**** i c**j wie kto. No ja nie mówię, by ubrać full cap, rurki, vansy, kolczyk itp. Ja po prostu chcę czapke na ryj a w kaszkiecie chodził nie bede. K***a jakie wy cepy to japierdole!

Niestety większość polaków jest nietolerancyjna i tego już nie zmienimy. Najlepszy sposób to po prostu ignorować te dziecinne wyzwiska. ;)

Opublikowano

po tym że napisałeś temat o full capie stwierdzam że wyglądasz tak.

6309014052027171163113.jpg

Prawda?

nie klikać w spoiler ;_;

Opublikowano

po tym że napisałeś temat o full capie stwierdzam że wyglądasz tak.

6309014052027171163113.jpg

Prawda?

Gówno nie prawda. Mam krótkie włosy, boki zrobione 3 a góra gdzieś na 1cm, chodze normalnie, nie w rurkach i nie w vansach, ubieram się jak normalny chłopak, chodzę na siłownie, w przyszłości zamierzam isć do wojska. Jak Ci coś nie pasuje to elo. Ciekawe jak Ty wyglądasz.

PS. co sądzicie o tych butach? http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/1969-nike/39502-nike-zoom-born-ready-black-atomic-mango-laser-crimson-team-red.html?gclid=CPKgv6TuwL8CFanpwgodnigA7w

Opublikowano

Gówno nie prawda. Mam krótkie włosy, boki zrobione 3 a góra gdzieś na 1cm, chodze normalnie, nie w rurkach i nie w vansach, ubieram się jak normalny chłopak, chodzę na siłownie, w przyszłości zamierzam isć do wojska. Jak Ci coś nie pasuje to elo. Ciekawe jak Ty wyglądasz.

PS. co sądzicie o tych butach? http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/1969-nike/39502-nike-zoom-born-ready-black-atomic-mango-laser-crimson-team-red.html?gclid=CPKgv6TuwL8CFanpwgodnigA7w

GRZYB, DO WOJSKA W FULLCAPIE????? AAA TO PEWNIE MU CHODZI O TA 5 NOWA POSTAC W METINIE

Opublikowano

GRZYB, DO WOJSKA W FULLCAPIE????? AAA TO PEWNIE MU CHODZI O TA 5 NOWA POSTAC W METINIE

Haha pokaż swój ryj i dopiero pisz coś frajerku, który chwali się przed swoimi 14,15 letnimi koleżankami ile to on browarów nie wypił na imprezce :). Ja się zastanawiam. Ludzie skoro was nie interesuje odpowiedź na moje pytanie to po co piszecie? Moderator wgl. coś z tymi odpowiedziami nie na temat robi?

Opublikowano

Jedyne co z tego tematu zrozumiałem to to,że szukasz butów i fullkapa i że chodzisz na siłownie,bo podkreślasz to w co drugim zdaniu koxie.

Opublikowano

Leprze to niż mieć taki awatar.

photo-thumb-1206206.png?_r=1404848579

Lepsze to niż mieć taki avatar

photo-976102.jpg?_r=1403738379

Nie sądzę.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...