Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KeyLogger Ardamax czy jest bezpieczny ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, otóż mam takie pytanko.. Znalazłem na ''popularnych'' stronach typu: 'instalki.pl' itp keyloggera Ardamax.. I tu mam wątpliwości.. Wiem że najlepiej napisać swojego keyloggera aby nie paść ofiarą tego robactwa, ale gdy jeżeli jest on na takich stronach to czy jeżeli ktoś go pobierze to nie padnie jego ofiarą ? Uświadomcie mnie, dlaczego keylogger jest udostępniany jeżeli jedną z jego funkcji jest przechwytywanie tego co ofiara wpisuje na klawiaturze :>

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Cześć, otóż mam takie pytanko.. Znalazłem na ''popularnych'' stronach typu: 'instalki.pl' itp keyloggera Ardamax.. I tu mam wątpliwości.. Wiem że najlepiej napisać swojego keyloggera aby nie paść ofiarą tego robactwa, ale gdy jeżeli jest on na takich stronach to czy jeżeli ktoś go pobierze to nie padnie jego ofiarą ? Uświadomcie mnie, dlaczego

keylogger jest udostępniany

jeżeli jedną z jego funkcji jest przechwytywanie tego co ofiara wpisuje na klawiaturze :>

<>

Opublikowano

Dzięki bardzo pomogłeś :) A może jaśniej  ?!

ta, moge

Cześć, otóż mam takie pytanko.. Znalazłem na ''popularnych'' stronach typu: 'instalki.pl' itp keyloggera Ardamax.. I tu mam wątpliwości.. Wiem że najlepiej napisać swojego keyloggera aby nie paść ofiarą tego robactwa, ale gdy jeżeli jest on na takich stronach to czy jeżeli ktoś go pobierze to nie padnie jego ofiarą ? Uświadomcie mnie, dlaczego keylogger jest udostępniany jeżeli jedną z jego funkcji jest przechwytywanie tego co ofiara wpisuje na klawiaturze :>

<>

Opublikowano

Ja pier***le... To napisz mi czy jak go pobiore to padne ofiare tego keyloggera ? NAPISZ ''TAK'' LUB ''NIE'' o nic więcej Cię nie prosze ...

LIKE

LIKE

LIKE

Opublikowano

Jeżeli otworzysz to oczywiste, w końcu po to został stworzony, po co Ci w ogóle keylogger czy inne robaki ? 

To, że to internet, nie znaczy, że kradzież czy pogwałcenie prywatności jest dozwolone.

Jak Ci tak bardzo zależy napisz sobie, jak ktoś chce kogoś zabić to nie pyta się publicznie jakiego noża użyć ..

Opublikowano

Co prawda to prawda, więc napisze sobie swój :> Dzięki za odp. te przydatne i te mniej...

Do Zamknięcia :

LIKE

LIKE

LIKE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...