Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomoc przy serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Minecraft'owcy :D

Jak sam tytuł mówi potrzebuje pomocy przy serwerze .Postanowiliśmy z kolegą pograć sobie czystego survivala :P serwer postawiliśmy , wszystko ok. Tylko ciekawi mnie , dlaczego gdy położyłem łóżko , przespałem na nim noc to nie zapisało mi tam "home" . Mianowicie chodzi mi o to , że gdy umrę to się tam zrespię , komenda /sethome i /home nie wchodzą w gre .Chcę aby to wyglądało tak jak na singlu , że po śmierci teleportuje to do łóżka :)  Wiecie od jakiego pluginu to zależy i czy da się to ustawić bez PermissionsEx i Essentiala ?
Z góry dzięki i pozdrawiam

~menots

Edit : Jeżeli ten post jest w złym dziale proszę o przeniesienie a nie usuwanie (jestem tu nowy)
Jeszcze raz dzięki :)

Opublikowano

/rg flag <nazwa regionu> blocked-cmds /home, /sethome

Widzę cię już w którymś poście (nabijającym) w którym robisz z siebie idi** ;d

Czytaj uważnie temat a co do tematu to jakiś błąd, że się nie zapisuje respawn obok łóżka :)

Opublikowano

komendy ./sethome ./home to z essentialsa więc byś musiał zainstalować na serwer a czemu ci nie działa tak normalnie to nie wiem poprostu znam się tylko na pluginach do serwerów minecraft itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...