Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mogą mnie zbanować jak będę grał Cassio na bolu? Tylko to granie na tym bolu będzie mega widoczne... tzn non-stop spacja. Czy może się ograniczyć z tą spacją i grać ostrożnie?

Opublikowano

Cassio od hondy nie ma exploitów. Szczerze mówiąc to trochę strach tak grać :P, bo ludzie zaczynają wypisywać "bol, bol, ban him" ipt.

Opublikowano

A wy też tak gracie Cassio?

I co robicie jak dzieci zaczynają wypisywać bol, report all itp., odpisujecie, czy milczycie?

Opublikowano

jak będą mieli dowody, że grasz na bolu, i wyślą je do supportu, to bana pewnie dostaniesz. ja sam nagrywam każdą grę, dlatego jak pojawi się jakiś bolowiec od razu podpierdalam do supportu z dowodem

Opublikowano

jak będą mieli dowody, że grasz na bolu, i wyślą je do supportu, to bana pewnie dostaniesz. ja sam nagrywam każdą grę, dlatego jak pojawi się jakiś bolowiec od razu podpierdalam do supportu z dowodem

typowa polska cebula, dziękuję za uwagę

Czy mogą mnie zbanować jak będę grał Cassio na bolu? Tylko to granie na tym bolu będzie mega widoczne... tzn non-stop spacja. Czy może się ograniczyć z tą spacją i grać ostrożnie?

jak mają Ci k***a udowodnić że grasz na bolu skoro to jest normalne że cassio rzuca się np. E na poisoned target NIE zza pleców? To nie jest żaden exploit, nie mają dowodu że masz odpalonego bola w tle

Opublikowano

Dobra chłopaki, zdaję się na Was :D

BTW Co robicie jak dzieci zaczynają wypisywać bol, report all itp., odpisujecie, czy milczycie?

Opublikowano

Dobra chłopaki, zdaję się na Was :D

BTW Co robicie jak dzieci zaczynają wypisywać bol, report all itp., odpisujecie, czy milczycie?

Ignoruj, a na koncu gry tak dla wkurwienia napisz " Jp Armia "

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

nic oram ich ;) dalej nic nie pisze dopier po meczu :P pisze ze skilled i jechanka;]

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

typowa polska cebula, dziękuję za uwagę

Czemu cebula? Jeśli koleś sam nie używa bola to co jest cebulackiego w tym, że wysyła do rito ripleje z bolowcami?

@topic

Bez exploitów narażasz się jedynie na chat restriction za dużą ilość reportów. Co do tekstów typu "bol, report" to czego się srasz? Używasz bola to licz się z tym, że będą tak pisać, zawsze możesz użyć opcji mute all.

Opublikowano

Co to są te expolity ??

Dawniej Voldemort jk.

Będę grał tak długo. aż  pewnego dnia powiem sobie skromnie

-Wszystko czego chciałem, dzisiaj należy do mnie 

Opublikowano

Exploit wykorzystuje dziury w grze, dlatego exploity są łatwo wykrywalne, bo są po prostu nienaturalne. Na przykład noface direction czyli rzucanie skilli tyłem bez animacji odwracania się championa, czy Q Ashe, które nie zabiera many.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...