Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedzmin2 aktualizacje PROBLEM HELP!

Maliibuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien dziwny problem z Wiedzminem 2 którego rozwiązania nigdzie nie mogłem znaleźć. Posiadam oryginalny egzemplarz gry. Po instalacji wyskoczyła mi aktualizacja do Edycji Rozszerzonej Wieśka ważąca 10gb ... No ok pobrałem to lecz po tym cały czas gdy próbuje odpalić grę (muszę to robić jako administrator o.O) ciągle znajduje mi nowe aktualizacje ważące każda tyle samo -286 mb chyba. Pobrałem ich już chyba z pięć i się lekko zaczynam irytować ponieważ mam internet z limitem danych i muszę to robić w nocy i już 3 noce spędziłem na aktualizowaniu tej gry. Czy to normalne, a jeśli tak to ile jest tych aktualizacji czy to tylko ja mam taki dziwny problem ? Proszę o jak najszybszą pomoc. Z góry dzięki ! A i jeśli pomyliłem działy to sorry, to mój pierwszy temat tutaj xD

Opublikowano

Odłączenie internetu podczas uruchamiania gry chyba ominie aktualizację.

A i przed tym powinna być informacja o możliwości jej przerwania/pominięcia.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

I od nowa 10 gb ;cccc no ale muszę spróbować. Dzięki wielkie. Dodam jeszcze, że gry bez internetu włączyć nie mogę. Gdy ją uruchamiam od razu się wyłącza.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...