Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kasa z refflinki, Co i jakk?

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie, jakie sa najlepiej Polskie strony którę dają mi pieniądzę za np. wysyłanie reffów ( zeby ludzie sie zarejestrowali ) z np. lola,traviana i innych tego typu gier? Np. takie reffy jak ma Nervarien, ktoś się rejestruje a ja mam za to pieniadze. Jakie są takie Polskie strony? daje like za pomoc

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

portmmo ale musisz mieć coś (kanał/strone/blog) gdzie masz +1k widzów/oglądających czy coś takiego

Opublikowano

Polecam portmmo

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Zabłyśnij na Jutubach z dużą ilością widzów a potem się zareklamuj że to robisz.

Prowadze kanał od półtora miesiąca na którym mam 8tyś widzów, mam 38filmów w tym 14 z LoLa a reszta z Bf4,Watch Dogs,gta v, Kończe serię i zaczynam full Lola wraz z fifą 15( która wyjdzię bodajżę w wrześniu) mikrofn : Blue Yeti,słuchawki razera jężeli chodzi o dźwięk, klawkę mam jakąś gamingową za 190zł mychę za 220, dwa monitory 26cali Full hd i 24cali full hd, i tam komputer:

Obudowa Corsair Obsidian Series Black & window Zasilacz SeaSonic SS-860XP F3 Karta dźwiękowa Asus XONAR D2/PM Karta graficzna MSI GeForce GTX 670 OC, 2GB DDR5 (256 Bit), HDMI, DVI, DP (N670 PE 2GD5/OC) Dysk Western Digital Red, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200 64MB cache (WD10EFRX) Dysk SSD Intel 520 SSD MLC 120GB 2,5" SATA 3 (SSDSC2CW120A3K5) Pamięć Corsair ddr3 16gb Płyta główna Gigabyte GA-X79-UD3, X79, QuadDDR3-2133, SATA3, RAID, GBLAN, ATX (GA-X79-UD3) Procesor Intel Core i7-3930K 3,2 GHz 12MB L3 LGA2011

Opisałem ładnie mój komputer, pod koniec wakacji bedę miał drugi z procesorem Xenox czy jakoś tak :) w Październiku Laptop ( jeszcze nie wiem jaki ale do 4,5tyś)

Posiadam również ps4 ( 2x Pad, watch dogs,cod ghost,assasin 4,bf4, i fifa 15 jak wyjdzie, najnowszy nfs)

Posiadam również ps3 2x pad te zestawy z księga czarów i 68gier.

Niedługo wejdę w posiadanie Xbox One

Myślę, że z takim sprzętem ( i z dużą forsa rodziców, hehe ) mogę się wybić jako tako.

Pozdrawiam

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Prowadze kanał od półtora miesiąca na którym mam 8tyś widzów, mam 38filmów w tym 14 z LoLa a reszta z Bf4,Watch Dogs,gta v, Kończe serię i zaczynam full Lola wraz z fifą 15( która wyjdzię bodajżę w wrześniu) mikrofn : Blue Yeti,słuchawki razera jężeli chodzi o dźwięk, klawkę mam jakąś gamingową za 190zł mychę za 220, dwa monitory 26cali Full hd i 24cali full hd, i tam komputer: Obudowa Corsair Obsidian Series Black & window Zasilacz SeaSonic SS-860XP F3 Karta dźwiękowa Asus XONAR D2/PM Karta graficzna MSI GeForce GTX 670 OC, 2GB DDR5 (256 Bit), HDMI, DVI, DP (N670 PE 2GD5/OC) Dysk Western Digital Red, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200 64MB cache (WD10EFRX) Dysk SSD Intel 520 SSD MLC 120GB 2,5" SATA 3 (SSDSC2CW120A3K5) Pamięć Corsair ddr3 16gb Płyta główna Gigabyte GA-X79-UD3, X79, QuadDDR3-2133, SATA3, RAID, GBLAN, ATX (GA-X79-UD3) Procesor Intel Core i7-3930K 3,2 GHz 12MB L3 LGA2011

Opisałem ładnie mój komputer, pod koniec wakacji bedę miał drugi z procesorem Xenox czy jakoś tak :) w Październiku Laptop ( jeszcze nie wiem jaki ale do 4,5tyś)

Posiadam również ps4 ( 2x Pad, watch dogs,cod ghost,assasin 4,bf4, i fifa 15 jak wyjdzie, najnowszy nfs)

Myślę, że z takim sprzętem ( i z dużą forsa rodziców, hehe ) mogę się wybić jako tako.

Pozdrawiam

Ale jestes gównem i sie nie wybijesz
Opublikowano

Prowadze kanał od półtora miesiąca na którym mam 8tyś widzów, mam 38filmów w tym 14 z LoLa a reszta z Bf4,Watch Dogs,gta v, Kończe serię i zaczynam full Lola wraz z fifą 15( która wyjdzię bodajżę w wrześniu) mikrofn : Blue Yeti,słuchawki razera jężeli chodzi o dźwięk, klawkę mam jakąś gamingową za 190zł mychę za 220, dwa monitory 26cali Full hd i 24cali full hd, i tam komputer: Obudowa Corsair Obsidian Series Black & window Zasilacz SeaSonic SS-860XP F3 Karta dźwiękowa Asus XONAR D2/PM Karta graficzna MSI GeForce GTX 670 OC, 2GB DDR5 (256 Bit), HDMI, DVI, DP (N670 PE 2GD5/OC) Dysk Western Digital Red, 3.5'', 1TB, SATA/600, 7200 64MB cache (WD10EFRX) Dysk SSD Intel 520 SSD MLC 120GB 2,5" SATA 3 (SSDSC2CW120A3K5) Pamięć Corsair ddr3 16gb Płyta główna Gigabyte GA-X79-UD3, X79, QuadDDR3-2133, SATA3, RAID, GBLAN, ATX (GA-X79-UD3) Procesor Intel Core i7-3930K 3,2 GHz 12MB L3 LGA2011

Pozdrawiam

Ziomek, po kiego grzyba dajesz nam parametry skoro pytasz o reflinki?-,- chcesz sie dowiedziec jak zarobic na refach czy chcesz sie pochwalic jak drogi masz sprzet?
Opublikowano

Ale jestes gównem i sie nie wybijesz

Heh, widzę, że potrafisz tylko przez internet pokazywać jaki Ty to nie jesteś cwany, napisz mi na PW gdzie mieszkasz spotkajmy się, gównem to ty jesteś pisząc takie coś w internecie, zero intelektu, twoja inteligencja jest mniejsza niż inteligencja hydrantu chwaście, cyjanku i do komory gazowej szmato! Może to jest sposób by takie ścierwo znikneło z tej ziemi.

Ziomek, po kiego grzyba dajesz nam parametry skoro pytasz o reflinki?-,- chcesz sie dowiedziec jak zarobic na refach czy chcesz sie pochwalic jak drogi masz sprzet?

A ch*j cie obchodzi co ja tutaj dodaję, mój temat a po za tym tylko spamisz j*b*ny l4musi3 ...

Polecam linktogame(dot)com, ja się tam nie dostałem, ale może tobie się uda z taką liczbą widzów! :) (ja mam 1.9k)

Wbij minimum 3k Subów to być możę się dostaniesz :P

Opublikowano

Heh, widzę, że potrafisz tylko przez internet pokazywać jaki Ty to nie jesteś cwany, napisz mi na PW gdzie mieszkasz spotkajmy się, gównem to ty jesteś pisząc takie coś w internecie, zero intelektu, twoja inteligencja jest mniejsza niż inteligencja hydrantu chwaście, cyjanku i do komory gazowej szmato! Może to jest sposób by takie ścierwo znikneło z tej ziemi.

A ch*j cie obchodzi co ja tutaj dodaję, mój temat a po za tym tylko spamisz j*b*ny l4musi3 ...

Wbij minimum 3k Subów to być możę się dostaniesz :P

Czy ty kurwa widzisz co piszesz przyjebie? " Heh, widzę, że potrafisz tylko przez internet pokazywać jaki Ty to nie jesteś cwany..." ciekawe kto walnal posta na 10 stron tematu jaki to ty masz przezajebisty sprzet.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...