Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem "Infestation Survival Stories" (WarZ)

lodzik69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy internauci. Chciałbym was prosić o pomoc ponieważ przy ładowaniu  sie gry wyskakuje mi taki oto błąd 
"failed to get gear with ID 101246

version mismatch!

Wytłumaczcie mi ludzie o co z tym chodzi i jak to naprawić bo inaczej przy ładowaniu gry za każdym razem będzie mi to wywalało...;/

Zaznaczam że jest to gra na platformie Steam i próbowałem od nowa to ściągać instalować i problem sie powtarza... W tej sprawie jestem totalnym lajkonikiem wiec proszę was o pomoc smile.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Taki błąd pierwszy raz widzę, spróbuj pobrać wersję nie na steam, może pomoże.

podaj od razu parametry swojego komputera

No własnie kurcze ciężko to rozkminić o co chodzi z tym... a wcześniej chodziło elegancko 

A moje parametry komputera to: 

Procesor: AMD Athlon X4 651 Quad-Core 3:0

Pamięć ram 8GB

Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GTX 550ti

Windows 7 Ultimate 64bit

Spróbuję zrobić to w ten sposób jaki mi podałeś żeby Clienta ściągnać z oficialnej strony. Tylko zastanawiam sie czy po ściągnieciu tego i odpaleniu nie będzie mi sie odzywał Steam wtedy, to mnie zastanawia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie, nie bedzie. Zainstaluje Ci sie "drugi" ISS. Bedziesz mial nawet dwie ikonki na pulpicie.

Gra w ISS bez Steam moze tylko pomoc, nie zaszkodzi (po cholere jeszcze jedno gow... dziajace w tle) :)

test

Opublikowano

Nie, nie bedzie. Zainstaluje Ci sie "drugi" ISS. Bedziesz mial nawet dwie ikonki na pulpicie.

Gra w ISS bez Steam moze tylko pomoc, nie zaszkodzi (po cholere jeszcze jedno gow... dziajace w tle) :)

Yhym no to tak spróbuję :) tylko nie wiem bo jak patrzyłem na oficjalnej stronie WarZ ściągnięcie klienta jest nieco płatne :P (to jest chore...)  da sie to jakos ominać?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Słuchaj ja tam nie wiem wiec warto spytać ale skoro tak mówisz że nie to okej;d cieszy mnie to wiec będę próbował w ten sposób rozwiązać problem, zobaczymy co teraz będzie :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety gra nadal nie odpaliła i jest ten sam błąd ;) Trudno sie mówi najwyżej nie pogram wiecej w to, nie zależy mi:P na tym sie świat nie kończy i gra to nie wszystko. Także chciałem wam podziękować za rady i temacik można zamknąć już w sumie :)

Pozdrawiam:)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...