Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie Premium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Korzystałem z tego poradnika: http://www.hackforums.net/printthread.php?tid=2754635

Ale do końca nie wiem jak mam wszystko ze sobą połączyć oraz jak mam CheckBox to jak jest wciśnięty to działa tylko logowanie premium, a jak jest odciśnięty to no-premium. Szukam po necie i nie mogę na ten temat nic znaleźć. Mam Button1 do uruchamiania MC, CheckBox1 to włączania trybu Premium który odblokowuję TextBox2, a w TextBox1 powinien być nazwa gracza do gry no-premium i login/email do gry premium. Dzisiaj jeszcze będę kombinować ale fajnie będzie jak ktoś pomoże mi z tym :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

Sprawdzasz czy jest wcisniety jak tak to logujesz a jak nie to mc odpalasz jako non prenium

Jak tego nie umiesz to odpusc sb programowanie

Opublikowano

Zrób kod który będzie pobierał skiny dla danego użytkownika, jeśli Premium jest On, wtedy kod ma pobierać skin oraz go podmienić. Jeżeli nie, po prostu daj domyślny skin. 

@Lavezzi

Opublikowano

Sprawdzasz czy jest wcisniety jak tak to logujesz a jak nie to mc odpalasz jako non prenium

Jak tego nie umiesz to odpusc sb programowanie

Ja to już wiem i już to zrobiłem, ale nie wiem jak zrobić kod do logowania premium. 

PMK3yt4.png

Opublikowano
-Xms{0}M -Xmx{1}M -Djava.library.path={2}.minecraft/bin/natives -cp {2}.minecraft/bin/minecraft.jar;{2}.minecraft/bin/jinput.jar;{2}.minecraft/bin/lwjgl.jar;{2}.minecraft/bin/lwjgl_util.jar net.minecraft.client.Minecraft {3} {4}

Jest tam stara ścieżka, bo nie właśnie teraz minecraft.jar i nie wiem gdzie to poprowadzić. 

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...