Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Corragi0

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam OGROMNY problem. Nie działa mi google na żadnej przeglądarce. W dodatku na steamie czy na jakichś stronach internetowych, na przykład mpc forum wyświetlają mi się wkurzające migające reklamy, typu wygrałeś i poda, schudłam 12 kg w 14 dni, i tego typu syfy. A co najgorsze myśle, w prawym dolnym rogu pokazuje mi się Skype, którego nie mam włączonego, pokazuje się tam jakiś Dirt 3, co jakiś czas. Widać z resztą, że to nie jest prawdziwe skype, bo nie znika, ani nie ma krzyżyka zamknięcia. Skanowałem kompa ze sto razy i usunąłem wszystkie wirusy. Wie ktoś czego może być to wina?
 Dodam, że wczoraj wieczorem działało wszystko, tak jak teraz oprócz google, lecz po chwili nic nie działało, żadna strona, gmail, czy co kolwiek. Gry np. minecraft zamiast wyświetlać tych 5-6 linijek startowych opisujące parametry itd itp. wyświetlały ich z 200, powtarzających się.
Czekam na pomoc, pozdrawiam ;)
edit: dodam, że to gówno sprawia, że każdą stronę musze odświeżyć po kilka razy, bo nie da się nic kliknąć. Tak jak tu, chciałem zedytować tekst, niby ta rączka była, ale gdy klikałem nic się nie działo, jakby myszka była odczepiona, ale dało się nią sterować.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...