Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam team

czesia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ekipy do zrobienia gry która będzie połączeniem Loadout,cs 1.6 grafika gry bedzie zabawna i kreskówkowa jak w Loadout a styl gry typu cs male mapki prostota rozgrywki gra oczywiscie multiplayer co mogę zaoferować: Stworzenie strony internetowej pod gre z oprawa graficzna, Grafike 2d i 3d, mase dobrych pomysłow.Oczekuje od cb umiejętności programowania najlepiej w unity3D ponieważ z tego co się orjetuje jest to prosty silnik. Chętnych prosze o zgloszenie pod postem lub na pw (max 3 osoby) grafikiem 2 tez nie pogardzę :D 

Opublikowano

Zaoferowała byś najpierw napisanie tego tematu poprawnie po polsku. Bo jak na to patrze i czytam to mam wrażenie, że pisał to jakiś niedorozwój.

Wakacje się zaczęły, rodzice zdjęli szlaban na komputer to teraz będzie wysyp takich 'teamów'.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Pomijając już kaleczenie języka polskiego ("orjentuje" :(), mógłbyś/mogłabyś pokazać co potrafisz, jakieś modele 3d, ewentualnie jakaś strona czy coś innego.

Głupotą było pisanie, jako że Unity jest to łatwym silnikiem, on nie jest łatwy, tylko jest intuicyjny i przejrzysty dla początkującego, a to są dwie różne rzeczy ;)

Opublikowano

Czy język polski to tylko ortagrafia?

Jeśli wystawiasz takie ogłoszenie to napisz coś więcej o sobie, anonimów nie lubimy.

Pokaż co potrafisz, przekonaj nas.

Zaoferujesz coś więcej czy tylko harówke nad grą, którą wcale tak łatwo wykonać nie jest?

gamedevmania.com

Opublikowano

Ja chętnie mógłbym POMÓC głównie po to aby nabrać doświadczenia w robieniu takich rzeczy, sam nie poprowadzę projektu bo gówno umiem, że tak się wyrażę. Nigdy czegoś takiego nie robiłem ale chętnie zabrałbym się za takie coś, musiałbyś umieć naprawdę więcej niż ja i mieć jeszcze parę osób ogarniętych no i zależy o jakiej grze mówimy xD. Nastawiam się głównie na zdobycie doświadczenia, nie na zyski!!

Jeżeli lubicie kogoś pouczyć to chętnie pomogę, douczę się itd. :D

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

kolepka, dobrze że ty dużo wprowadziłeś :)

A co, mamy szanować kogoś, kto powiedział że zrobi przykładową pracę, a nie ma jej już prawie 2 tygodnie ? :D

A widzę, że na forum dzisiaj czesia była :)

C++ - uczę się... :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...